Kategorija

Nauja Vasaros Dūmų Magija Burbulas Mašina, Elektrinis Automatinis Burbulo Pūtimo Maker " Gun Gimtadienio Dovana Vaikams, Lauko Žaislai

Nauja

€14.49

€23.37

-37 %

Yra sandėlyje

Žymos: bubble gun dūmų, ventiliatoriaus burbulas mašina, magija muilo burbulas, vaikai ginklą, didelis burbulas ginklą, rilakkuma bubble gun, drapp, burbulas spray, burbulas stebuklinga lazdelė, burbulas klijai.

Kulka Taškų:

1、Specialios Burbulas: Mūsų burbulas mašina gali padaryti dūmų viduje burbulas, kuris yra daugiau įdomių ir gražių, nei įprasta, burbuliukų.

2、Nemokamai Susisiekti su Burbulais: Dėvėti pirštines galite laikyti burbuliukai jūsų rankose ilgesnį laiką, todėl atneša jums daugiau malonumo arba sąveika.

3、Saugos Gerinimo Konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, rafinuotas kūrinys, ir saugus naudoti.Lygaus paviršiaus ir kraštų yra be atplaišų ir nepakenks vaikų rankų ir odos.

4、Lauko Šeimos Įdomus: didelio masto burbulas žaidimas, kur tėvai gali leisti savo vaikams žaisti kieme, parke ar paplūdimyje.Tai gimtadienio renginys ar dovana berniukų ir mergaičių visose amžiaus grupėse.

5、Geras Aptarnavimas: Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Techniniai duomenys:

Burbulas kelias: elektra-tipo, kad burbulas

Pareigos:

Rūkalius gali būti pakeistas, ir naują rūkalius gali būti perkami pakeitimo, siekiant išlaikyti ilgalaikį rūkymo poveikį.Kai naudojimą, pasukite mygtuką perjungti rūkalius (on/off), ir suderinti burbulas anga stebuklinga lazdelė su burbulas skysčio taurės (kai burbulas angos yra veikiami burbulų skysčio, prašome paspaudę burbulas mygtuką.) Paspaudę magic wand kryptimi 45° į apačią, ir laikykite nuspaudę burbulas.Jūs galite nuspręsti, kaip ilgai palaikykite jungiklį pagal dydį burbulas norite.Švelniai purtyti jį, galite užpūsti didelis ar mažas, storas dūmų elastinga burbulas, ir jūs galite dėvėti pirštines, paglostyti interaktyviai.

Montavimo būdas:

1) Open fogger kamera su atsuktuvu išimkite žvakės iš abiejų galų fogger, suderinti fogger su lizdu į šiukšlių dėžę, ir paspauskite jį šiek tiek sunkiau.

Naudoti atsuktuvas atidarykite baterijų skyrelio varžtus stebuklinga lazdele.Šiuo metu, atkreipti dėmesį į įrenginio kryptimi baterijos teigiamas ir neigiamas poliai.

3) 3 baterijos ir 4 baterijos atitinka skirtingas funkcijas. 3 baterijos yra naudojami elektros energijos tiekimo šviesos ir muzikos, ir 4 baterijos yra naudojami elektros energijos tiekimo dūmų kameroje.

4) iš Karto įdėti dangtelį, ir pradėti naudoti.

Dūmų stebuklinga lazdele reikia: 7*AAA tipo baterijos.

Naudoti problemos aprašymas:

1. Magic wand: nėra įjunkite jungiklį, kai panirimas tai, teigiamas ir neigiamas poliai turi būti tinkamai įdiegta,

Jei nėra rūko, teigiamas ir neigiamas poliai yra įdiegta netinkamai.Jei įrenginys yra teisinga, išimkite bateriją ir iš naujo įdiegti testą.Jei vis dar nėra rūko, galite pakeisti 4 šarminės baterijos arba susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

2. Kai bakstelėję burbuliukų, jums reikia imtis savo rankas plauti juos; sienos dūmai, burbulai yra storas ir ne taip lengva nutraukti.Jei aplinkiniai nuo dulkių ar vėjo yra stiprus, ar pirštinės šlapios, jie bus pertrauka lengvai.

Pakavimo Sąrašas:

Burbulo Magija Lazdelės*1

Purkštukai*1

Nepralaidžiose Puodelio*1

1 Pora Pirštinių

60ml Burbulas Skystis*1

Atsuktuvas ir Anti-drop Diržo*1

Baterijos įdėjimas*7

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Stebuklinga lazdelė
Įspėjimas no
Brūkšninis kodas No
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Ne Toksiškas
Amžius 5-7 Metų
Tipas Burbulų Rinkinys
Lytis Unisex
Sertifikavimo CE
Plastiko Tipas PVC

Parašyti atsiliepimą

Nauja Vasaros Dūmų Magija Burbulas Mašina, Elektrinis Automatinis Burbulo Pūtimo Maker

Nauja Vasaros Dūmų Magija Burbulas Mašina, Elektrinis Automatinis Burbulo Pūtimo Maker " Gun Gimtadienio Dovana Vaikams, Lauko Žaislai

Kulka Taškų: 1、Specialios Burbulas: Mūsų burbulas mašina gali padaryti dūmų viduje burbulas, kuris yra daugiau įdomių ir gražių, nei įprasta, burbuliukų. 2、Nemokamai Susisiekti su Burbulais: Dėvėti pirštines galite laikyti burbuliukai jūsų rankose ilgesnį laiką,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!