Kategorija

ZCMYDDM Siuvimo Siūlės Ripper Kirpimas Žirklės su Minkšta Juosta Priemonė Liniuotė Siuvinėjimas Siuvimas "PASIDARYK pats" Quilting Siuvimo Įrankiai

Nauja

€2.61

€3.73

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: brolis siuvinėjimo siūlus, prispaudimo volelis braižytuvai, dobilų quilting prekes, cuellos bordados, tesoura cabeleireiros, cnc router, children sissors, skiedinio danga, už pritaikyti, koralų žirklės.

Sveiki atvykę į klientų ZCMYDDM Parduotuvėje.

Mūsų parduotuvėje daugiausia užsiima siuvimo įrankiai ir reikmenys.Mūsų parduotuvėje galite dropship/didmeninė/vartotojo kviečiame pasirinkti mūsų!

Produkto aprašymas:

Minkšta juosta priemonė: tiksliai priemonė siuvimo/pjovimo, matavimo, juosmens matavimo arba matavimo jokių kreivų paviršių.

Vienoje pusėje yra atspausdintas colių (indeksas yra 1/8 colio), ir kitoje pusėje yra atspausdintas cm (indeksas yra milimetrų).

PVC langai su stiklo audinys medžiaga yra atspari ašarojimas ir tempimas.

Yra juodos žymės ryškiai baltą foną lengva stebėjimo.

Siūlės atidarytuvas: spalvinga siūlės peilis yra pagamintas iš metalo ir plastiko.Patvarus ir aštrios briaunos padeda nuplėšti nepageidaujamų siūlės lengvai ir greitai.Atidarytuvas yra skirta raudoną rutulį, kad nesugadintumėte savo drabužius.Rankenos yra lengva suvokti

Žirklių, siuvimo žirkles: pagamintas iš aukštos kokybės metalo, labai praktiškas, tinka visų rūšių medžiagų, žvejybos linija, audinio, siūlų. (Įspėjimas: Saugoti nuo vaikų.)

Patarimai:

1. Krovinys

Mes paramos teikimą tiesiogiai, mes galime siųsti savo, kad jūsų klientai, prašome palikti jūsų įkelti adresą, kai užsakymo pateikimo.

2. Pareigas arba importo mokesčius

Kainos išvardytų nėra jokių mokesčių, ir pirkėjas yra atsakingas už muitų ir importo mokesčių savo šalyje/regione.

Garantija ir garantijos

3. Jei nesate patenkinti produkto gavote ir norite ją grąžinti, prašome grąžinti ją per 3 dienas keitimo ar grąžinimo.

Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant. (Bet produktas turi likti savo pradinę būseną, tiesiog kaip valstybė, mes jums išsiuntėme)

4. Spalva elementą, gali būti šiek tiek skirtingi, nes spalvų įvairių tipų kompiuterių monitorius gali šiek tiek skirtis.

5. Vaikai negali naudoti šį produktą, be priežiūros ir globėjas, savo rizika.

Tipas įrankių rinkiniai, siūlės ripper
Prekės Pavadinimas ZCMYDDM
Naudoti Siuvinėjimo
Rinkinys Tipas Taip
Spalva atsitiktinė spalva
Tipas 4 Siūlių Valiklis Dygsnio Unpicker
tipas 2 Kirpimas Žirklės
Pakuotė 6PCS
3 tipas Minkšta Juosta Priemonė Valdovas
Medžiaga Plastikiniai, Plastikiniai + Nerūdijančio Plieno
Produkto naudojimas Quilting, Siuvimo
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Pavadinimas siuvimo įrankių rinkiniai

Parašyti atsiliepimą

ZCMYDDM Siuvimo Siūlės Ripper Kirpimas Žirklės su Minkšta Juosta Priemonė Liniuotė Siuvinėjimas Siuvimas

ZCMYDDM Siuvimo Siūlės Ripper Kirpimas Žirklės su Minkšta Juosta Priemonė Liniuotė Siuvinėjimas Siuvimas "PASIDARYK pats" Quilting Siuvimo Įrankiai

Sveiki atvykę į klientų ZCMYDDM Parduotuvėje. Mūsų parduotuvėje daugiausia užsiima siuvimo įrankiai ir reikmenys.Mūsų parduotuvėje galite dropship/didmeninė/vartotojo kviečiame pasirinkti mūsų! Produkto aprašymas: Minkšta juosta priemonė: tiksliai priemonė

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!