Kategorija

8Pcs 65mm Miniaturas arbre Geležies Vielos Gėlių, Medžių, Architektūros Traukinio Smėlio Lentelė Kraštovaizdžio Scensry Maketai Modelis Medžio Ho N Masto

Nauja

€7.51

Yra sandėlyje

Žymos: dovanų mokytojas, las dėlionės, bandai gundam, modelis geležinkelio n masto, ho, diorama rinkinys, eva putos, gramas masto, ho masto traukinio modelis, bebe girl.

Produkto pavadinimas:

* Architektūros smėlio lentelė masto modelis Medžiai, traukinio modelis dekoracijos išdėstymas miniatiūriniai iton viela, medžio.

Gaminio dydis / Skalė:

*H:65mm--2.56"(Colių). *Skalė: 1/87

Numeriai paketai:

*8Pcs/Daug

Pakuotės dydis/Svoris:

*160 * 210 * 50mm / maišas. *55g/maišelis

Naudoti scenarijais:

* Architektūros smėlio stalo modelis, pievų, traukinio modelį, žalia pieva, psichologinę smėlio lentelė mokymo priemones, vaikų mokymo priemonių ir kt.Šis produktas yra natūralios spalvos ir gera dekoratyvinis efektas.

Instrukcijos:

*Šis produktas naudoja mašina liejimo proceso metu, tinka vyresniems kaip 3 metų.Ir medžiaga yra plastikiniai,Padaryti ne įdėti ją į burną.Prašome nusiplaukite rankas švariu vandeniu, po naudojimo..

Mokėjimo būdas:

*Mes remti Alipay mokėjimų Alibaba, ir taip pat palaiko visų rūšių kredito kortele.Mes pagerins daugiau mokėjimo būdų, kaip galima greičiau. *Linkiu jums laimingų apsipirkti.

Produktų aprašymo Peržiūra:

Rodyti prekės naudojimo aplinka:

Apie logistikos ir tarifų:

Apie logistikos ir tarifas: *Visas prekes mūsų parduotuvėje yra siunčiami iš Guangzhou, Kinija.Konkretaus atvykimo laiko, yra tema logistikos laiko.Siekiant išvengti delsimo jūsų brangų laiką, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, priėmė nutartį. *Dauguma smulkių daiktų nėra taikomi tarifų.Jei jūsų šalies poreikius mokesčio tarifus, šie tarifai turi sumokėti jūs.Prašome pasikonsultuoti su savo regione prieš perkant.Ar tarifų nėra būtinas, ir dalis tarifą apmokestinamas.

Apie grąžinimas:

*Mes priimame, kad galite grąžinti prekes be jokios priežasties per 7 dienas po to, kai gaunate prekes, jei norite grąžinti prekes, prašome užtikrinti, kad prekės yra nenaudojama, ir grįžti krovinių tenka jums. *Jei gaunate prekes, su defektais, arba kokybės problemų, prašome fotografuoti iš karto ir išlaikyti atitinkamus punktus, kreipkitės į mus laiko, mes sunkiai dirbame, Išspręsti problemą.

Apie mus:

*Mūsų įmonė yra įsikūręs Guangdžou, Kinija, buvo užsiima modelių verslo daugiau nei 15 metų.Su Artimųjų Rytų, Azijos ir Ramiojo vandenyno regione, Pietų Amerikoje, Afrikoje Daug draugų turi palaikė draugiškus bendradarbiavimo daugelį metų.Mūsų produktai yra visiškai stilių, pagrįstą dizainas, griežtai kontroliuoti gamybos technologiją, visi produktai yra parduodami Nuo mūsų pačių gamykloje, kviečiame apsilankyti mūsų kompanija Kinijoje.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Produkto pavadinimas Masto Modelis Medžiai
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y
Aukštis Produktas 65mm/2.56"
Modelio Numeris MR200-65
Medžiaga Produktas Geležis/Vielos/Sponge Milteliai
Dydis krepšys 220*160*50mm
Produkto Kiekis 8pcs/Daug
Pakuotėje Produktas Krepšys
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto svorio 54g/Daug
Temos Gyvūnai Ir Gamta, Transportas, Fantasy & Sci-Fi, Profesijos
Technologijų Produktas Visi Rankų Darbo

Parašyti atsiliepimą

8Pcs 65mm Miniaturas arbre Geležies Vielos Gėlių, Medžių, Architektūros Traukinio Smėlio Lentelė Kraštovaizdžio Scensry Maketai Modelis Medžio Ho N Masto

8Pcs 65mm Miniaturas arbre Geležies Vielos Gėlių, Medžių, Architektūros Traukinio Smėlio Lentelė Kraštovaizdžio Scensry Maketai Modelis Medžio Ho N Masto

Produkto pavadinimas: * Architektūros smėlio lentelė masto modelis Medžiai, traukinio modelis dekoracijos išdėstymas miniatiūriniai iton viela, medžio. Gaminio dydis / Skalė: *H:65mm--2.56 (Colių). *Skalė: 1/87 Numeriai paketai: *8Pcs/Daug Pakuotės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!