Kategorija

DB008 Insulto Hemiplegija Reabilitacijos Mokymo Įranga, Dviračių Namų Neįgaliųjų Reabilitacijos Mokymo Rankose

Nauja

€69.03

€89.64

-22 %

Yra sandėlyje

Žymos: insulto reabilitacijos, pirštu arba korekcijos įtaisas, reabilitacijos rankomis lazdos, reabilitacijos įranga treniruotės, naudotis twister, vyresnio amžiaus reabilitacijos dviračių, suaugusiųjų twister, reabilitacijos eiga vaikai, fizinės reabilitacijos įranga, rehabilitation leg bicycle.

Pavadinimas: Reabilitacijos treniruoklis

Modelis: DB008

Svoris: 9.4 kg

Medžiaga: purškiamas plieno

Dydis: 55*39*(84-99)cm

Nešantis: 150 kg.

Taikoma žmones: vyresnio amžiaus, reabilitacijos žmones ir pan.

----Fizinės nuotraukos----

Pastaba:

1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.Zh

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Mokymo Režimas CD
Klasifikuoti Exerciser Skaičius 1
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 55*39*(84-99)cm
Funkcija Įstaiga
Medžiaga purškiamas plieno
Apkrovos Kiekis-150 kg
Modelio Numeris DB008
Pavadinimas Reabilitacijos treniruoklis
Svoris 9.4kg
Gaminio numeris YD0701
Modelis DB008

Parašyti atsiliepimą

DB008 Insulto Hemiplegija Reabilitacijos Mokymo Įranga, Dviračių Namų Neįgaliųjų Reabilitacijos Mokymo Rankose

DB008 Insulto Hemiplegija Reabilitacijos Mokymo Įranga, Dviračių Namų Neįgaliųjų Reabilitacijos Mokymo Rankose

Pavadinimas: Reabilitacijos treniruoklis Modelis: DB008 Svoris: 9.4 kg Medžiaga: purškiamas plieno Dydis: 55*39*(84-99)cm Nešantis: 150 kg. Taikoma žmones: vyresnio amžiaus, reabilitacijos žmones ir pan. ----Fizinės nuotraukos---- Pastaba: 1.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!