Kategorija

6pcs/Daug Skudurėliu Arbatos Rankšluosčiai, Virtuvės Pledas Patiekalas Sugeriamosios Medvilnės Šluostės Dishcloth Nosinė, Grotelės Rankšluostį

Nauja

€4.63

€7.59

-38 %

Yra sandėlyje

Žymos: virtuvės rpg, amerikos arbatos rankšluosčiai, mergina arbatos rankšluosčiai, vaikai rankšluostį, virtuvės balta džiovinimo rankšluostį, lino arbatos rankšluostį, baras rankšluostį, dishcloth de medvilnės, medvilnės rankšluostį patiekalas, virtuvės rankšluosčiu.

Kulka Taškų:

1、Ką Jūs Gausite: pakuotėje yra 6 gabalus kaktusas medvilnės audinys, iš viso 6 stilių, 1 kiekvieno stiliaus, kad atitiktų jūsų kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius.Jie yra gerai supakuoti, siekiant išvengti dėvėti transportavimo metu.

2、Patikimos Medžiagos Daugiausia gaminamos iš medienos plaušiena, švelnus, netoksiškas, patvarus, sausas greitai, ne taip lengva nutraukti.Jie gali būti saugiai naudojamas ilgą laiką.

3、Tinkamą Dydį: Kiekvienas apie 8 x 7 cm, lengvas, mažo dydžio, lengva nešiotis su viena ranka.Gali būti saugomi stalčių ar lentyną.Bus ne užima daug vietos.

4、Geras Vandens Sugėrimas: Šie daugkartinio naudojimo virtuvės rankšluosčiai sujungti privalumai tradicinės virtuvės rankšluosčiai.Jie sugeria daugiau vandens, nei jų pačių masę, kuri gali padėti mums švaraus stalo ar stalo tinkamai, be braižymo juos, taip jie tampa kasdienio būtinumo.

5、Elegantiškas Cactus Modelio: yra, 6 skirtingų stilių, kiekvienas išspausdintas su cactus modelio ir ryškiai žalios, jis atrodo mielas ir ryškus, prideda gyvybingumo virtuvė ir išlaiko žmonių energingai visą dieną.

Aprašymas: 1. Super absorbentas: Šios šluostės sugeria iki 15 kartų savo svorio.Jie yra patvarūs ir ilgiau nei vidutiniškai medvilnės dishcloth.Minkštas, neabrazyvinis, dar gauna darbą!

2. Visiškai universalūs: Naudoti kaip go-cleaner virtuvė ir naudoti jį už patiekalų, kovos ir stovetops, stalviršiai.Taip pat puikiai tinka valyti vonios kambarys, skaitikliai, dušo durys, veidrodžiai ir langai!

3. Priežiūros patarimai: Tiesiog nuplaukite indaplovės arba skalbimo mašina, kai būtina.

Specifikacija:

Medžiaga: 70% medienos plaušiena medvilnė + 30% medvilnės

Dydis: apie 17,5*19.5 cm/6.9*7.7 colių

Pakavimo Sąrašas:

6*Medienos Plaušiena, Indų Pašluostės

Pastaba:

1. Dėl skirtumo ekrane, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas.

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti šiek tiek tolerancijos dydžio.

3. Prašome laikykite jį švarioje ir sausoje vietoje kito naudojimo.

Gamyba šveitimo padas
Drop laivyba Parama
Modelio Numeris /, Kaktusas Patiekalas Dishcloth
Naudojimas VIRTUVĖ, VIRTUVĖ
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Kita

Parašyti atsiliepimą

6pcs/Daug Skudurėliu Arbatos Rankšluosčiai, Virtuvės Pledas Patiekalas Sugeriamosios Medvilnės Šluostės Dishcloth Nosinė, Grotelės Rankšluostį

6pcs/Daug Skudurėliu Arbatos Rankšluosčiai, Virtuvės Pledas Patiekalas Sugeriamosios Medvilnės Šluostės Dishcloth Nosinė, Grotelės Rankšluostį

Kulka Taškų: 1、Ką Jūs Gausite: pakuotėje yra 6 gabalus kaktusas medvilnės audinys, iš viso 6 stilių, 1 kiekvieno stiliaus, kad atitiktų jūsų kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius.Jie yra gerai supakuoti, siekiant išvengti dėvėti transportavimo metu. 2、Patikimos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!