Kategorija

4* Gitara Greitis Bell Rankenėlę Plovimo Žymiklį Plokštė su skersmens skylę 8,5 mm iš korėjos

Nauja

€3.37

Yra sandėlyje

Žymos: fender strat rankenėlę, 15mm, gitara rankena, gitara rankenėlę, fenderis gitara dirželis, vištienos galvos rankenėlę, gitara, dalys, priedai daug, mygtukas su rodykle, greičio rankenėlės juodos spalvos gitara, bell metalo.

4pcs* Gitara Greitis Bell Rankenėlę Plovimo Žymiklį Plokštė su skersmens skylę 8.5 mm, tinka metrinių dydis potenciometrus,Kinija,Korėja, Japonija korėja

Apdaila yra "Chrome" frome korėja Q'TY:4pcs kiaurymės skersmuo yra 8.50 mm tinka metrinių dydis potenciometrus(Kinija,Korėja,Japonija padarė potenciometrų ir Alpah potenciometras).

Shippment: Laivas EMS, TNT, CSS ir t.t. (tai yra USPS), kad daugelyje pasaulio šalių.Nemokamas pristatymas U. S. A, Kanada, Australija ir Europa.Jei esate iš kitų šalių,prašome susisiekti su mumis prieš užsakant!Kviečiame sujungti laivybos,tada klientas sutaupys daug laivybos kaina.Pardavimo sąlygos: Jei esate ne laimingas su bet kokiu daiktu, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo gavimo dienos, taip, kad mes galime susitarti dėl keitimo ar grąžinimo.Gavęs grąžinamas daiktas,mes grąžinsime pinigus už kliento prekės kainą.Jums bus sumokėti 25% išteklių atkūrimui mokestis.Mes galime pridėti logotipas ir modelį pagal kliento reikalavimo.Tai trunka 3-5days padaryti savo logotipą pagal užsakovo reikalavimo, Kai mes gavome jūsų mokėjimą.Susisiekite su mumis : Mes visada pasirengę padėti ir jei turite kokių nors patarimų, pls nedvejodami el.

Parašyti atsiliepimą

4* Gitara Greitis Bell Rankenėlę Plovimo Žymiklį Plokštė su skersmens skylę 8,5 mm iš korėjos

4* Gitara Greitis Bell Rankenėlę Plovimo Žymiklį Plokštė su skersmens skylę 8,5 mm iš korėjos

4pcs* Gitara Greitis Bell Rankenėlę Plovimo Žymiklį Plokštė su skersmens skylę 8.5 mm, tinka metrinių dydis potenciometrus,Kinija,Korėja, Japonija korėja Apdaila yra Chrome frome korėja Q'TY:4pcs kiaurymės skersmuo yra 8.50 mm tinka metrinių dydis potenciometrus(Kinija,Korėja,Japonija

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!