Kategorija

[Kinija] patefono vinilo grotuvas nešiojama stereo LP grotuvų "Bluetooth" PC kompiuteris ratas "phono"

Nauja

€49.05

Yra sandėlyje

Žymos: dalys vinilo grotuvas, preamp vamzdis, tonearm, CD Grotuvas, "phono", aiyima stiprintuvas, preamp, lp grotuvas, phono preamp, vyrai ratas.

Šis žaidėjas yra vokietijos markės komercinės užsakymą, linijų mašina yra hifi dizainu, kuris ateina su stiprintuvu, garso kokybė yra labai gera.Kviečiame užsakymą!Specialus priminimas: žaidėjas negali žaisti CD, rasite gerbiami, kai jie pirkti!Šis kūdikis, nėra ragų, reikia žaisti už aktyvų garso gali groti garsą, aš tikiuosi, kad jūs nežinote, konsultavimas mūsų klientų tarnyba! (RCA išėjimo, kompiuterio, garso, taip pat gali būti žaidžiamas)

Specialus priminimas: žaidėjas negali žaisti CD, ieškokite pirkimo metu!Į fonografo be ragų.Išorės aktyvi garso gali groti garsą, tikiuosi, kad mes galime aiškiai pamatyti, pasikonsultuoti su mūsų klientų aptarnavimo! (RCA išėjimo, kompiuterio, garso, taip pat galite žaisti)

Ne juoda juosta Nėra įskaitant vinilo fonografo turi medienos tekstūros ir spalvos juoda, pasakykite man, ko jums reikia spalvų, kitaip aš atsitiktinai siųsti!

Pjezoelektriniai keramikos pikapas (ruby stylus) siekiant, kad transporto saugos, profesinės pakavimas!

Modelio Numeris HX-220
Tipas Home Amplifier
Sertifikavimo Nėra
Kanalai 2 (2.0)
Maksimali Galia Vienam Kanalui 20W
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas TIANCOOLKEI

Parašyti atsiliepimą

[Kinija] patefono vinilo grotuvas nešiojama stereo LP grotuvų

[Kinija] patefono vinilo grotuvas nešiojama stereo LP grotuvų "Bluetooth" PC kompiuteris ratas "phono"

Šis žaidėjas yra vokietijos markės komercinės užsakymą, linijų mašina yra hifi dizainu, kuris ateina su stiprintuvu, garso kokybė yra labai gera.Kviečiame užsakymą!Specialus priminimas: žaidėjas negali žaisti CD, rasite gerbiami, kai jie pirkti!Šis kūdikis, nėra ragų, reikia žaisti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!