Kategorija

Nuolatinis Plaukų Šalinimo Kremas Vyrų Veido Barzda Ir Barzda Šalinimo CreamBody Pažastų Neskausmingas Švelnaus Šviežių Depiliacija TSLM1

Nauja

€0.45

€0.94

-52 %

Yra sandėlyje

Žymos: bb, vyrų depiliacija, sodrus skutimosi kremai, žmogus plaukų šalinimo, plaukų remov, frginitive plaukų šalinimas kremas, kremas, kremas plaukų, sponge neskausmingas plaukų šalinimas, amino rūgšties kaukė.

Aprašymas:

*Švelnus ir raminantis, sumažinti jautrumą; švieži ir ne lipni tekstūros.

*Atsisveikinimas su bėdų dėl plaukų (taikomos kelių dalių): Švelnus plaukų šalinimas, pašalinimas iš kūno plaukų, maitina ir remontas.

*Kaip naudoti: Prašome atlikti odos tyrimas dėl kelių dalių, kai jūs jį naudoti pirmą kartą (naudoti kartu su aloe gelio po depiliacija gali švelniai rūpintis depilated odos, pripildyti drėgmės, gaivus ir šilkiniai)

1. Šiltas kompresas: švelniai padengti depilated dalis su šiltu rankšluosčiu;

2. Pakankamas kiekis: dozė turi būti pakankamas;

3. Tepinėlio: taikyti depiliacijos kremas palei plaukų augimo kryptį, dangos storis apie 3mm;

4. Stovėti: laukti 8-10 minučių;

5. Valykite: Nuvalykite su grandiklis, ir tada švelniai nuvalykite su drėgnu rankšluosčiu;

6. Švarus: nuvalykite sritį, kur depiliacijos kremas yra naudojamas neišeinant iš plaukų šaknis.

*Produkto veiksmingumas: švelnios formulės, kuri galėtų sušvelninti plaukų šaknys ir lengvai pašalinti plaukų.Jis gali lengvai užbaigti depiliacija procesą.Tuo pačiu metu, ji gali veiksmingai maitina odą ir sumažinti poras, išvengti bėdos ir gėdos sukelia kūno plaukai, ir parodyti, kad oda lygi ir drėgna.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: eelhoe depiliacijos kremas

Produkto specifikacijos: 10g, 20g, 30g, 50g

Produkto svoris: 15g, 25g, 35g, 55g

Gaminio dydis: 6.5 * 2cm, 8 * 2cm, 9.5 * 2cm, 12.2 * 2.7 cm

Gaminio pakuotės: konservai

Pakuotė:

1*Plaukų šalinimas kremas

Pastabos:

1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Gamybos Licencijos -
Modelio Numeris Plaukų Šalinimas Kremas
Komponentas -
Specialios Paskirties Kosmetikos No
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Plaukų Šalinimas Kremas
Lytis Vyras
Kvapas Kita
NET WT 10g/20g/30g/50g

Parašyti atsiliepimą

Nuolatinis Plaukų Šalinimo Kremas Vyrų Veido Barzda Ir Barzda Šalinimo CreamBody Pažastų Neskausmingas Švelnaus Šviežių Depiliacija TSLM1

Nuolatinis Plaukų Šalinimo Kremas Vyrų Veido Barzda Ir Barzda Šalinimo CreamBody Pažastų Neskausmingas Švelnaus Šviežių Depiliacija TSLM1

Aprašymas: *Švelnus ir raminantis, sumažinti jautrumą; švieži ir ne lipni tekstūros. *Atsisveikinimas su bėdų dėl plaukų (taikomos kelių dalių): Švelnus plaukų šalinimas, pašalinimas iš kūno plaukų, maitina ir remontas. *Kaip naudoti: Prašome atlikti odos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!