Kategorija

"PASIDARYK pats" PELĖSIŲ Lotoso Formos Asmeninį Silikono Formos Žvakių Laikiklis Laikymo Dėžutės Formos Gėlių Vazonas Papuošalų Rinkinys Priėmimo Priemones, skirtas "PASIDARYK pats"

Nauja

€1.33

€2.33

-42 %

Yra sandėlyje

Žymos: silicio forma ir kepti, elektronų rinkinys, tiesios formos vaza, groot vazonas pelėsių, dekoro vaza, epoksidinės dervos skaidrus amatų, elektroninių komponentų, žvakidė aukso, labai silikono formos gėlių, kūno žvakė pelėsių.

Funkcijos: 1. Asmeninį dizainas: lotus silikono formos puikiai integruoja dervos meno kūriniai.Ji yra paprasta, visiems dervos mėgėjai, nuo naujokai iki menininkai, ir galutinis produktas bus labai gražus. 2. Lengva valyti: Ji yra pagamintas iš patvaraus silikono medžiagos, labai lankstus ir lengvai valoma.Po derva yra visiškai išgydoma, jis yra lengvai demold ir atleidimo nuo pelėsių. 3. Daugkartinio naudojimo: lotus silikono formos yra skaidri išvaizda, ir apačioje, gali būti patikrinta gamybos metu.Aprašymas: 1. Jūs galite siųsti modelis pagamintas " lotus silikono formos kaip kalėdinę dovaną šeimos nariams ir draugams. 2. Tai bus idealus būdas kurti ilgalaikį ir meilės prisiminimus.Techniniai duomenys: Medžiaga: silikonas Dydis: 9*4.5 cm Spalva: balta Pakuotė: 1* Lotus silikono formos Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Medžiaga Silikono
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" Pelėsių
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Spalva balta
dydis 9*4.5cm

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" PELĖSIŲ Lotoso Formos Asmeninį Silikono Formos Žvakių Laikiklis Laikymo Dėžutės Formos Gėlių Vazonas Papuošalų Rinkinys Priėmimo Priemones, skirtas "PASIDARYK pats"

Funkcijos: 1. Asmeninį dizainas: lotus silikono formos puikiai integruoja dervos meno kūriniai.Ji yra paprasta, visiems dervos mėgėjai, nuo naujokai iki menininkai, ir galutinis produktas bus labai gražus. 2. Lengva valyti: Ji yra pagamintas iš patvaraus silikono medžiagos, labai lankstus ir lengvai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!