Kategorija

150G Natūralių Džiovintų Vaisių, Džiovintų Grybų, Žolės, Gėlių Šalies Namų Dekoro Ne Vaza

Nauja

€14.38

Yra sandėlyje

Žymos: dekoro vaza, džiovintų grybų muer, džiovinti juodieji grybai, juoda džiovintų grybų, qianlong vaza, vase, dekoro grybų, apvali staltiesė, gėlių ženklas, gėlių paspauskite.

Produkto Aprašymas

1.Tipas: Džiovinti Vaisiai Mini Ginkgo Puokštė (Be Vazos) 2.Medžiaga: Natūralus Džiovinti Augalai 3.Svoris : 150G

Produkto Savybės

1.Puikus Namų Dekoro,grindys,sodas,valgomasis,viešbutis,parduotuvės,vestuvių ir pan., bet kur, kur jūs norite, kad gėlės puošia.Nuostabi dovana Motinos Diena, Valentino Dienos, gimtadienio ir kitų specialių renginių. 2.Patvarumas, jis gali būti naudojamas nepertraukiamai daugiau kaip vienerius metus, ne sezoniniai apribojimai, paprastai neblunka. 3.Pridėti meno aplinkoje, siekiant gyvenimo aplinkos ir padaryti gyvenimo aplinka kvapnus. 4.Prašau, padėkite jį sausoje vietoje, ne įdėti ją į drėgną vietą, sausos gėlės turi būti kvėpuojantis.įdėti į šiltą saulės kelias valandas, kamuolio themself bus pilnesnis dar kartą .

Realios Foto

Informacija Imaget

Pakrovimas ir Pristatymas

Mes atidžiai patikrinti kiekvieną detalę, kol siuntą.Nes pakuotės dydis ir kitų priežasčių, laivybos Kaina yra ne labai tiksliai.jei jums reikia kitų laivybos ( DHL\UPS\ "FedEx" \TNT.ir pan.), prašome susisiekti su mumis,mes suteikiame jums geriausią kainą!

Pastaba

1.Pumpurai lengvai nukrenta šiek tiek, kai purtyti juos, būkite atsargūs pirkti, jei jūs nieko prieš. 2. Prašome atkreipti dėmesį, kad visų dydžių ir spalvų, gali turėti šiek tiek nukrypimas rankiniu matavimo ir ekranu.

Modelio Numeris 1118-2
Stilius Gėlė
Neto svoris 150g
Tipas NaturalPlant
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Medžiaga rotango
Pakuotėje Yra 150g Džiovintų Vaisių Mažų Ginkgo
Proga Vestuvės
Spalva Žalią spalvą
Bendras Ilgis 18-22cm
gėlių stilius Gėlių Puokštė
Pavadinimas Džiovinti Vaisiai Maži Ginkgo
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

150G Natūralių Džiovintų Vaisių, Džiovintų Grybų, Žolės, Gėlių Šalies Namų Dekoro Ne Vaza

150G Natūralių Džiovintų Vaisių, Džiovintų Grybų, Žolės, Gėlių Šalies Namų Dekoro Ne Vaza

Produkto Aprašymas 1.Tipas: Džiovinti Vaisiai Mini Ginkgo Puokštė (Be Vazos) 2.Medžiaga: Natūralus Džiovinti Augalai 3.Svoris : 150G Produkto Savybės 1.Puikus Namų Dekoro,grindys,sodas,valgomasis,viešbutis,parduotuvės,vestuvių ir pan., bet kur, kur jūs norite, kad

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!