Kategorija

Lankas kalnų krištolas Sagtis 5.5*3Cm Super Blizga Mielas Diamond Sagės Su Pin Drabužių Maišą Batų Aksesuaras "Pasidaryk pats" Vestuvių Dekoracijos

Nauja

€3.44

€5.84

-41 %

Yra sandėlyje

Žymos: mygtukas siūti, mygtuko medžiaga, sagės batai parap vestuvių, mygtukas mediniai, sagės batai vestuvių, aparatūros už rankinės, krepšys užsegimas, mygtukas dekoras, apyrankės cirkonio mygtukai, Metalo snap.

prabangus ir elegantiškas kalnų krištolas sagė lankas išskirtinį elegantiška sagė prekės aprašymas 100% brand new ir aukštos kokybės Produkto Pavadinimas: "europa 2020" naujas stilius 5.5*3cm kalnų krištolas lankas sagės su pin Drabužių maišą, batai, plaukų priedai Gaminio medžiaga: krištolo stiklas diamond, lieti priedai Produkto specifikacijos: 5.5*2.8 cm Produkto naudojimas: drabužiai, aksesuarai, dekoro; vestuvių suknelės, suknelės, batų, papuošalų, puošti, papuošalai, apyrankės, apyrankės ir kiti papuošalai.Kaip naudoti: yra pin apačioje, kurios gali būti tiesiogiai pritvirtintas prie drabužių, batų ir skrybėlės.Pastaba: prekės dydis yra matuojamas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek skiriasi, tačiau tai neturi įtakos produkto, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.Produkto nekilnojamojo kulka: realus dalykas yra labiau blizga, jei norite, kad kitų stilių ir dydžių, Prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Jei jums reikia kitų stilių ar spalvos, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Ačiū.

Plačiai naudojami ir patogu, tiesiog naudokite ją pagal savo poreikius.

Atsiliepimai

1.Nuotrauka buvo padaryta natūra,bet dėl fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinių ir nuotraukų ,gal kai kurie skirtumai!Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

2. Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis tuo metu, mes padarysime viską, kad jūsų problemą galima išspręsti artimiausiu metu, ačiū.

3. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų,skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų jav .

Medžiaga Metalo
Funkcija Galima skalbti, Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas XINMILLIE
Modelio Numeris 5.5*3cm Deimantas, kalnų krištolas lankas sagė kostiumas suknelė pin
Produkto Tipas Mygtukų
Apdaila Cirkonio
dydis 5.5*3cm
Technics Danga
Formos Drugelis
Kilmės KN(Kilmės)
Metalo Tipas Cinko Lydinys
Stilius blauzdos
Mygtuko Tipas Snap Mygtuką
Spalva balta

Parašyti atsiliepimą

Lankas kalnų krištolas Sagtis 5.5*3Cm Super Blizga Mielas Diamond Sagės Su Pin Drabužių Maišą Batų Aksesuaras

Lankas kalnų krištolas Sagtis 5.5*3Cm Super Blizga Mielas Diamond Sagės Su Pin Drabužių Maišą Batų Aksesuaras "Pasidaryk pats" Vestuvių Dekoracijos

prabangus ir elegantiškas kalnų krištolas sagė lankas išskirtinį elegantiška sagė prekės aprašymas 100% brand new ir aukštos kokybės Produkto Pavadinimas: europa 2020 naujas stilius 5.5*3cm kalnų krištolas lankas sagės su pin Drabužių maišą, batai, plaukų priedai Gaminio medžiaga:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!