Kategorija

High-Tech Super Automobilių Lenktynių Eunos Roadster MX-5 SS-27076 Mėlyna Sporto Transporto priemonės Blokai Plytos "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams Kalėdų Dovanos

Nauja

€39.88

€72.52

-45 %

Yra sandėlyje

Žymos: ss, automobilių lego, mazda mx5, miata mx 5, blokuoti, dino pasaulyje, cx3 mazda, lego moterims, plytos lego bat, blokuoti swat.

Sveiki atvykę į didmeninių klientų: ● Medžiaga:ekologiška ABS plastiko.Nekenksmingas chirldren sveikatą. ● Blokų Skaičius: Žiūrėkite paveikslėlio aprašymą ● Pakavimo Sąrašas:Blokai + PDF Instrukcija (Prašome palikti savo el. pašto, kad galėtume jums atsiųsti PDF įžanga!) gaminio dydis :28*11*10CM produkto dalelių :1352PCS Pristatymo laikas: apie 1 ~ 2 savaites! ● Amžius:≥6 metai ● spalvomis modelius daro pastatas dar labiau intuityvus. ● Pakuotės:Nr. originalo langelyje., Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą" Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą"

PASTABA !

Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.NE atspausdintas dalys, lipdukai, daiktų, gyvūnų, neapima variklis, generatorius .

(Atveju SS, galite pasirinkti ateina ne su varikliu, jums reikia nusipirkti variklio patys, prašome būti susipažinę su ja.)

Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.

Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

Įspėjimas NO
Sertifikavimo CE
CE Sertifikatas
Brūkšninis kodas No
Prekės Pavadinimas goe
Lytis Unisex
Modelio Numeris C409
Tipas Blokai
Kilmės KN(Kilmės)
Plastiko Tipas ABS
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Medžiaga Plastikiniai
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)

Parašyti atsiliepimą

High-Tech Super Automobilių Lenktynių Eunos Roadster MX-5 SS-27076 Mėlyna Sporto Transporto priemonės Blokai Plytos

High-Tech Super Automobilių Lenktynių Eunos Roadster MX-5 SS-27076 Mėlyna Sporto Transporto priemonės Blokai Plytos "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams Kalėdų Dovanos

Sveiki atvykę į didmeninių klientų: ● Medžiaga:ekologiška ABS plastiko.Nekenksmingas chirldren sveikatą. ● Blokų Skaičius: Žiūrėkite paveikslėlio aprašymą ● Pakavimo Sąrašas:Blokai + PDF Instrukcija (Prašome palikti savo el. pašto, kad galėtume jums atsiųsti PDF įžanga!)

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!