Kategorija

Medienos Mirti Pjovimo Pasidaryk Pats "Europa 2020" Elegantiškas Ilgas Piniginės Mirti Pjovimo Burr Užrašų Knygelė Tinka Mirti Pjovimo Mašina

Nauja

€53.01

€81.55

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: odos sluoksnį, supjaustyti mirti oda, die pjovimo presavimo mašina, scrapbooking supjaustyti, clicker mirti, die pjovimo įspaudas scrapbooking, chzimade mirti pjovimo presavimo mašina, scrapbooking, mirti oda, dirbtinis medienos dėžės, elegantiškas medienos papuošalų dėžutė, gražios medienos dėžės.

Medžiaga:

Tai die pjovimo mirti yra pagamintas iš medžio ir metalo, kuris yra tvirtas ir patvarus.

Medienos+Plienas

Japonijos plieno bus daugiau aštrių ir nėra lengva rūdžių.Taip pat,odos kraštas bus neater, nei naudojant vidaus plieno.

Panaudojimas:

Paprastai naudojamas odos amatai, iškarpų albumai, "PASIDARYK pats" amatų auskarai, ir net kitų papuošalų priėmimo.Ji taip pat gali būti naudojamas siekiant sumažinti kai kurių pelėsis ant bet kokios medžiagos, papuošti namai, baldai, miegamieji, ir atverti savo vaizduotę.

Idealus dovanų pasirinkimą:

Jūs galite naudoti šią formą, kad šiltas amatų draugų, tėvų, sutuoktinio ar vaikų festivalio metu.

Suderinama su dauguma standartinių die pjovimo mašina taip pat gali būti rankiniu būdu knocke

Skelbimas:

1: rekomenduojama naudoti die pjovimo mašina.Jei neturite die pjovimo mašina, galite naudoti vadovą, die pjovimo.Vieta mirti ant kieto paviršiaus, laikykite medžiagą tvirtai mirti, ir paspauskite peilis su mediniu ar guminiu plaktuku.

2: kaip nuotraukoje (jei reikia skirtingo dydžio, prašome leiskite man žinoti)

Jei jums reikia kitų formų, prašome leiskite man žinoti, mes priimame įvairių formų ir medžiagų pritaikymas.

3:Die pjovimo, gali būti naudojami, kad serijos rankų darbo produktų, tokių kaip rankinės, auskarai, raktų pakabukai, papuošalai, ir kt.Peilis formų parduodamas šią nuorodą naudojamos formos, kaip parodyta paveikslėlyje.Nes kiekvienas turi skirtingą gamybos stilių,nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio .

Modelio Tipas Nereguliarus Pav., Krepšys & Dėžutę
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris medienos lazeriu

Parašyti atsiliepimą

Medienos Mirti Pjovimo Pasidaryk Pats

Medienos Mirti Pjovimo Pasidaryk Pats "Europa 2020" Elegantiškas Ilgas Piniginės Mirti Pjovimo Burr Užrašų Knygelė Tinka Mirti Pjovimo Mašina

Medžiaga: Tai die pjovimo mirti yra pagamintas iš medžio ir metalo, kuris yra tvirtas ir patvarus. Medienos+Plienas Japonijos plieno bus daugiau aštrių ir nėra lengva rūdžių.Taip pat,odos kraštas bus neater, nei naudojant vidaus plieno. Panaudojimas: Paprastai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!