Kategorija

Etninio Stiliaus Rankomis Austi Rotango Apyrankė Paprasta, Didelis Apvalus Rotango Apyrankę Ponios Papuošalai

Nauja

€2.37

Yra sandėlyje

Žymos: xr iphkne ausines.

Prabangus ar stilingą: mada Stilius: etninio stiliaus Lytis: Moteris Formos šabloną: apvalus Proga: Vestuvės, Dalyvavimas, Dovana, Pobūvių, Vestuvių Dizainas: rotango audiniai apyrankės Svoris: 9 g Dydis: 26*2.3 cm spalva:kaip parodyta paveikslėlyje Medžiagos: vynuogių Pakuotės Turinys: 1 * Apyrankės Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Vežimą: 1. Po užsakymo pateikimo, jei pastebėsite, kad stebėjimo informacija, rodo "Siuntos paėmimo nesėkmės", prašome nesijaudinkite, logistikos informacija bus atnaujinama per 3-10 dienų. 2. ALI ekonominės Klasės Pristatymas palankios kainos, bet ne pristatymą informaciją, ji gali būti tik stebima, prieš išvažiuojant iš Kinijos.Jei jums nereikia gauti paketą, per 60 dienų, kreipkitės į paskirties uostą pirmą kartą.Jei ne, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą tolesnei veiklai.Apie Sugrįžti & Grąžinti Apie Sugrįžti & Grąžinti Jei pastebėsite, kad jūsų produktas yra skaldytų, kai prekės dalių trūksta, ir neveikia, gavusi sklypas, prašome susisiekti su mumis ir atsiųsti mums nuotrauką taip, kad mes galime greitai ją išspręsti, arba vėl jį jums ne pirmą kartą.Apie Atsiliepimą: 1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą feeback, todėl taht mes galime pabandyti pagerinti sau tarnauti jums geriau ateityje.Dear Klientas, tikimės, kad jums turėti gražią kelionę mūsų parduotuvėje!

Produkto Tipas Cirkonio
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Etninio Stiliaus Rankomis Austi Rotango Apyrankė Paprasta, Didelis Apvalus Rotango Apyrankę Ponios Papuošalai

Etninio Stiliaus Rankomis Austi Rotango Apyrankė Paprasta, Didelis Apvalus Rotango Apyrankę Ponios Papuošalai

Prabangus ar stilingą: mada Stilius: etninio stiliaus Lytis: Moteris Formos šabloną: apvalus Proga: Vestuvės, Dalyvavimas, Dovana, Pobūvių, Vestuvių Dizainas: rotango audiniai apyrankės Svoris: 9 g Dydis: 26*2.3 cm spalva:kaip parodyta paveikslėlyje Medžiagos: vynuogių Pakuotės Turinys: 1

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!