Kategorija

Kvėpavimo Treneris Exerciser Trijų Metrų kamuolys Spirometrijos Treneris Plaučių Funkcijos, Kvėpavimo Exerciser

Nauja

€1.90

€3.12

-39 %

Yra sandėlyje

Žymos: kvėpavimo pratimai, kamuolys ben wa, naudotis prietaisu plaučių, incent, klubo treneris, indiba mašina, liekninamasis kvėpavimas treneris, spiromet, asmens pasinaudoti treneris, kvėpavimas treneris.

Aprašymas:

Padeda kvėpuoti teisingai, išmokyti jus su giliai kvėpuoti, padėti jums atidaryti ir išvalyti kvėpavimo takus, padeda išvengti viršutinių kvėpavimo takų ligų, pvz., gleivių kaupimasis, astma ir kt.

Daugiau kvėpavimo pratimai atliekami tinkamai, efektyviau pristatyti deguonį į plaučius, į visą kūną, ne tik stiprinti kvėpavimo sistemą, bet taip pat užkirsti kelią plaučių ligų.

Lengva naudoti.Jūsų tikslas yra imtis giliai įkvėpkite ir plaukti spalvotas kamuoliukus kiekviename stulpelyje, žalia reiškia, kad jūs įkvėpti 600 ml / ml, raudonas-900 ml/ml, geltona reiškia, 1200 ml/ml, Jums gali matuoti ir fiksuoti didžiausias įkvėpimas pastangų.

Ji taip pat padeda kovoti su stresu ir nerimu.Kai jūs giliai įkvėpkite, taip pat bus išvalyti savo protą ir atsikratyti streso ir nerimo, kurį sukėlė kasdieniame darbe ir veikloje.Jūs galite lengvai praleisti dieną aktyviai ir pozityviai.

Lengvas nešiotis ir gera, lengva įdėti į maišelį ir nešiotis jį su savimi.Jūs galite jį naudoti namuose, paprasta naudotis, gali išsaugoti savo plaučius sveikus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kvėpavimo Treneris

Medžiaga: PVC

Stilius: tris kamuoliukus

Dydis: Apytiksl.13.7 x 6.5 x16.3cm/5.4 x 2,6 x 6.4 colių

Komplektą Sudaro:

1 * Kvėpavimo Exerciser

Pastaba:

Įdėkite kvėpavimo vamzdelį į oro įsiurbimo anga.Įsitikinkite, kad jis yra tvirtai sujungta.Tada įkiškite kandiklį į kitas pabaigos kvėpavimo vamzdelį.Pirmyn, įdėkite kandiklį į burną.Ruonis, kad jūsų lūpos sandariai prieš kandiklį.Kvėpuoti lėtai giliai įkvėpti), o jūsų lūpos yra dar sandariai uždarytas aplink kandiklį.Laikykite savo kvėpavimą 3 sekundes prieš nuimdami kandiklio.Tada iškvėpti lėtai.Atsikvėpti ir pradėti ciklą vėl.Jūsų tikslas yra pabandyti smūgis kamuolys, kaip aukštas, kaip įmanoma.Pirma, jums gali būti gali pakelti kamuolį per trumpą atstumą.Bet, kaip jūs toliau praktikuosite, galėsite įkvėpti daugiau oro.

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Mokymo Režimas Kita
Modelio Numeris Kvėpavimo exerciser
Klasifikuoti Exerciser Skaičius 1

Parašyti atsiliepimą

Kvėpavimo Treneris Exerciser Trijų Metrų kamuolys Spirometrijos Treneris Plaučių Funkcijos, Kvėpavimo Exerciser

Kvėpavimo Treneris Exerciser Trijų Metrų kamuolys Spirometrijos Treneris Plaučių Funkcijos, Kvėpavimo Exerciser

Aprašymas: Padeda kvėpuoti teisingai, išmokyti jus su giliai kvėpuoti, padėti jums atidaryti ir išvalyti kvėpavimo takus, padeda išvengti viršutinių kvėpavimo takų ligų, pvz., gleivių kaupimasis, astma ir kt. Daugiau kvėpavimo pratimai atliekami tinkamai, efektyviau pristatyti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!