Kategorija

Veido Plaukų Šalinimo Epiliatorius Ponios Bauda Plaukų Vandeniui Skustuvas Neskausmingas USB

Nauja

€2.54

€4.09

-37 %

Yra sandėlyje

Žymos: pašalinimo moterų epiliatorius, pristatymo epiliatorius moteris, gynėjų moterų epiliatorius, profesionalus moterų epiliatorius, mini moterų epiliatorius, skustuvas moterų epiliatorius, patikimas moterų epiliatorius, moterų epiliatorius moteris, 2 moterys epiliatorius, galingas moterų epiliatorius.

Aprašymas:

Veiksminga, bet neskausmingas: Unikalus dual peiliukai pašalina veido plaukus nuo žandikaulio linija, skruostų, smakro, efektyviai ir neskausmingai.Hipoalergicznych nerūdijančio plieno peiliukai nesukels jokių paraudimas ar dirgina odą.

Palikite savo makiažą nepriekaištingai: Tai yra mažas skustuvas, kad gabalai plaukų nuo , palieka jūsų odą sklandžiai ir makiažą nepriekaištingai.Pjovimo galva tinka kontūrus savo kūną švelniai slysti per odą, kirpti plaukus be traukdami už lygaus veido, be ražienų, nubrozdinimų ar paraudimas.

USB maitinamas: Veido plaukų žirklės su USB sąsaja baigiasi problemų dažnas baterijos pakeitimas, imti ji per power bank, sieninis įkroviklis, automobilinis įkrovikliai, ar kitus USB įkrovimo prietaisai

Aptakus ir Nešiojamieji: Stilingas lūpų dizainas tinka patogiai į ranką, slydimo jį į savo grožio rinkinys, pagalvės arba rankinėje likti faras-nemokamai atostogauti ar visą dieną.

IPX6 vandeniui ir nuimamas peiliukas galvutę galima plauti tekančiu vandeniu, todėl valyti vėjas.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijančio plieno peilis + ABS įstaiga

Variklio Apsisukimų skaičius: 6500 aps. / min.

Pastatytas ličio akumuliatoriaus talpa: 300 Ma

Dydis: 9.5x2.5x2cm

Komplektą Sudaro:

1x Veido Plaukų Valiklis

1x Valymo Šepetys

1x Naudotojo Vadovas

Specialios Paskirties Kosmetikos No
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas gazechimp
Gamybos Licencijos 330609
Lytis Moteris

Parašyti atsiliepimą

Veido Plaukų Šalinimo Epiliatorius Ponios Bauda Plaukų Vandeniui Skustuvas Neskausmingas USB

Veido Plaukų Šalinimo Epiliatorius Ponios Bauda Plaukų Vandeniui Skustuvas Neskausmingas USB

Aprašymas: Veiksminga, bet neskausmingas: Unikalus dual peiliukai pašalina veido plaukus nuo žandikaulio linija, skruostų, smakro, efektyviai ir neskausmingai.Hipoalergicznych nerūdijančio plieno peiliukai nesukels jokių paraudimas ar dirgina odą. Palikite savo makiažą nepriekaištingai:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!