Kategorija

Nauji Nešiojami Vonia Rankšluostį Superfine Pluošto Rankšluosčiai Minkšti ir Absorbentas Prašmatnus Rankšluostį Rudens Viešbutis Namų Vonios Dovanos Moterims Chalatas

Nauja

€4.95

€10.10

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: beisbolo lazda žaislas, elektros rankšluostį šilčiau, skraiste, mikropluošto rankšluostis, kimono marškinėliai moterims, medvilnės rankšluostį, baras rankšluostį, užsegamas rankšluosčiai vonios kambarys, duni stalo servetėlės, ryšiai rankšluosčiai vonios kambarys.

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Medžiaga: Koralų vilnos

Dydis: S:115*100cm, M:125*100cm, L:135*100cm

Aprašymas:Nešiojami,Skalbti Mašinoje

Paketas apima: 1piece chalatas

Pastabos:

Dėl Šviesos ir Ekrano Nustatymas Skirtumas, Prekės Spalva Gali Šiek tiek skirtis Nuo Nuotraukos.

Prašome Leisti 1-3CM Matmens Skirtumas Dėl Skirtingų Rankinis Matavimas.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[56420]

[xlmodel]-[custom]-[56420]

[xlmodel]-[custom]-[56420]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Kokios Priminimas

1. Rankinis matavimas 1-100px klaida yra leidžiama

2. Jei norite, kad kiti dydžiai, prašome susisiekti su mumis

3. Greitas pristatymas, nemokamas pristatymas, nereiškia, kad jums nereikia mokėti papildomų tinkinimo išlaidos

4. Dėl tolimojo susisiekimo problemas, produktas turi šiek tiek raukšlėtis, produktas yra ne toks plokščias kaip nuotraukoje, bet tai neturi įtakos naudojimas

5. Dėl skirtingos, dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.Mes garantuojame, kad stilius-tai tas pats, kaip parodyta nuotraukoje.

Pastabos

Jei pasirinksite Kinija Paštu General Packet Plius, ten bus ne sekimo informaciją, bei pristatymo laikas gali užtrukti ilgiau nei 60 dienų.

Mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

Apie mokėjimą

1.Yra daug mokėjimo būdų www.ptextile.lt, pavyzdžiui, Vizos, kredito kortelės, realaus laiko, banko pavedimu, offline mokėjimo (banko pavedimu, ir "Western Union").Galite pasirinkti labiausiai patogus būdas.

2.Prašome sumokėti per 3 dienas po užsakymo pateikimo.

3.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai sulaikytas www.ptextile.lt ir bus išduotas jav, gavę užsakymą, ir yra patenkinti.

Apie laivybos sąlygas

1. Pasaulio transportas. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Mes pristatysime prekes pristatymo adresą, kurį paliko dėl www.ptextile.lt.Tam, kad jums gauti savo užsakymą paprastai, prašome užpildyti savo pristatymo adresą atidžiai.

3. Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti klientai!

Apie grąžinimo politiką

1. Mes garantuojame, kad toliau išlaikyti aukštus standartus, puikios kokybės ir paslaugų, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo.

2. Jei nesate patenkintas su elementą, kurį gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.pasakykite man.Mūsų parduotuvėje " siūlo visą grąžinamąją išmoką, arba galite pasirinkti jį pakeisti.

3. Jei jūs turite šio elemento daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, kad buvo naudojamas, ir mes nebus grąžinti ar pakeisti.Be išimčių!

4. Jei produktas neatitinka reklamos, mes padengti visas siuntimo išlaidas.Kitaip, krovinių padengs pirkėjas ir pardavėjas per pusę.

Atsiliepimai ir susisiekite su mumis

1.Jei jus tenkina mano prekes ir paslaugas, prašome padėti man palikti teigiamą atsiliepimą.Labai ačiū už jūsų gerus atsiliepimus.

2.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, o ne pradėti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą!

Aš esu laimingas, kad atsakyti į visus klausimus, jūs turite, taigi, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Labai ačiū už jūsų gerus atsiliepimus.

Formos Rectangle
1 moterų chalatas
Modelio Tipas Laiškas
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Mikropluošto Audinys
Modelis Išsiuvinėti
Technics Audiniai
5 rankšluostį
Absorbcija 15s-20s
2 Chalatas
Vienkartiniai No
Funkcija Quick-Dry, Mašina Galima Skalbti
Stilius Paprastas
Svoris 350g
3 Dušo Kepuraitė
4 Vonios Rankšluostis
Tipas Vonios Rankšluostis
Modelio Numeris DW242
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nauji Nešiojami Vonia Rankšluostį Superfine Pluošto Rankšluosčiai Minkšti ir Absorbentas Prašmatnus Rankšluostį Rudens Viešbutis Namų Vonios Dovanos Moterims Chalatas

Nauji Nešiojami Vonia Rankšluostį Superfine Pluošto Rankšluosčiai Minkšti ir Absorbentas Prašmatnus Rankšluostį Rudens Viešbutis Namų Vonios Dovanos Moterims Chalatas

[xlmodel]-[custom]-[8888] Medžiaga: Koralų vilnos Dydis: S:115*100cm, M:125*100cm, L:135*100cm Aprašymas:Nešiojami,Skalbti Mašinoje Paketas apima: 1piece chalatas Pastabos: Dėl Šviesos ir Ekrano Nustatymas Skirtumas, Prekės Spalva Gali Šiek tiek

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!