Kategorija

Anti-lost Signalizacija Pikapas N9 GSM Prietaiso SIM Kortelę Ausies Garso ir Vaizdo Stebėjimo LBS PADĖTIES nustatymo MINI GSM GARSO KLAUSYTIS KLAIDA

Nauja

€4.49

€6.16

-27 %

Yra sandėlyje

Žymos: klaida gsm, cherry tree tapetai, durų jammer, pistoletas masto, li ning plaukti, gta 5 padengti, modelis roller, šiuolaikinio sienos sconce, nuskaitymo pjezo, akustinė gitara tomas spalvų valdymas.

Aprašymas:

Ši dviejų krypčių GSM garso įrenginį skambina jums, kai aptinka garsus aplink jo apylinkėse.Kaip puikiai, kad?Tiesiog įdėkite GSM SIM kortelė ir programa jį į jūsų pageidaujamą telefono numerį, paskambinti, ir dabar jūs esate verslo!Bando išsiaiškinti tiesą apie tai, kas ten sakė už nugaros?Dabar tu gali iš tolo.Jūs galite net įdėti kelis iš šių garso prietaisus ir nustatykite, kad juos į savo norimą vietas, pavyzdžiui, miegamasis, gyvenamasis kambarys, patalpa konferencijoms ar biure.Tiesiog įdėkite SIM kortelę į garso įrenginį ir jūsų klaida yra aktyvi ir pasirengusi veikti!

Šis dviejų krypčių garso įrenginys ateina su dviem nuostabi funkcijas:

(1) paskambinkite garso įrenginį, ir jūs galite iš karto klausytis pokalbių!Vidinis mikrofonas veikia iki 7 metrų spinduliu, todėl reikia nustatyti šią klaidą visur, kur norite!

(2) Leidžia garso įrenginį, kad su jumis ryšį, kai jis girdi žmonių kalba!Ši funkcija leidžia daug labiau pažengęs nei kitų GSM audio klaidas rinkoje šiandien.

Karštieji taškai:

Garso Įtaisų

Automatinis Rinkimas variantas

Tri-Band GSM Audio Device

Prekės Pastabos :

Kai ji aptinka garso, klaida bus paskambinti į savo mobilųjį telefoną

Jūs galite įkrauti garso įrenginį prijungus USB įkroviklio laidą prie maitinimo įkroviklis

Šis produktas yra parduodamas, kaip tyrimo priemonėmis, teisėsaugos ar licenciją tyrėjai.Niekam užsakymo šis prietaisas turėtų būti tik užsisakyti jį kaip paprastą žaislą, nes DAUGELIS ŠALIŲ, GRIEŽTAI UŽDRAUSTI NUOSAVYBĖS PRIETAISŲ.

Svarbi Pastaba: Jūs esate visiškai atsakingas už išsiaiškinti, ar šis produktas yra juridinis importo ir (arba) naudoti jūsų šalyje.Mes atsiųsime jums produktus galite užsisakyti ir negali prisiimti jokios atsakomybės už muitinės klausimus, ar kokios nors įtakos jūsų nuosavybės arba naudojimosi šiuo prietaisu.

Techniniai duomenys:

Pagrindinė Funkcija: Tri-band GSM Dviejų krypčių Garso Įrenginys

Medžiagos: Formuoto Plastiko

Spalva: Juoda

GSM Dažnių Compatibility: Tri-band (850MHz,900MHz, 1800MHz, 1900MHz)

Mikrofono Diapazonas: 5-7 metrų spinduliu

Galia: Pastatytas 200 mAh Li-ion Baterijos

Darbo Laikas: 5 valandos

Balso Kontrolė: 3-5 dienos

Valdymo balsu Išjungimas: 12-15 dienų

Matmenys: 4.3 x 3.2 x 1,4(cm)

Pakuotė:

1x Dviejų krypčių Garso Įrenginys

1x USB Laidas

1x Vartotojo Vadove(Kinų ir anglų)

Valdymo Balsu Išjungimas 12-15 dienų
Pirminė Funkcija Tri-band GSM Dviejų krypčių Garsas
Balso Kontrolė 3-5 dienos
Spalva juoda
Mikrofono Diapazonas 5-7 metrų spinduliu
Sertifikavimo Nėra
Matmenys 4,3 x 3.2 x 1,4(cm)
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas centechia
Darbo Laikas 5 valandos
Modelio Numeris N9 MINI
GSM Dažnių Compatibility Tri-band (850MHz, 900mhz, 1800mhz, 1900MHz)
Galia Pastatytas 200 mAh Li-ion Baterijos
Medžiagos Formuoto Plastiko

Parašyti atsiliepimą

Anti-lost Signalizacija Pikapas N9 GSM Prietaiso SIM Kortelę Ausies Garso ir Vaizdo Stebėjimo LBS PADĖTIES nustatymo MINI GSM GARSO KLAUSYTIS KLAIDA

Anti-lost Signalizacija Pikapas N9 GSM Prietaiso SIM Kortelę Ausies Garso ir Vaizdo Stebėjimo LBS PADĖTIES nustatymo MINI GSM GARSO KLAUSYTIS KLAIDA

Aprašymas: Ši dviejų krypčių GSM garso įrenginį skambina jums, kai aptinka garsus aplink jo apylinkėse.Kaip puikiai, kad?Tiesiog įdėkite GSM SIM kortelė ir programa jį į jūsų pageidaujamą telefono numerį, paskambinti, ir dabar jūs esate verslo!Bando išsiaiškinti tiesą apie

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!