Kategorija

5vnt Vištienos Kieme Meno Vištienos Siluetas Kieme Meno Šalyje Kieme Meno Šešėlių Sodo Dekoracija

Nauja

€46.89

€68.95

-31 %

Yra sandėlyje

Žymos: gaidys marškinėliai, vištienos ornamentu, sodo višta, gaidys plunksna, gaidys marškinėliai, plunksnų apdaila, plunksnų gaidys, sodo gnome, Vištienos Plunksna, keramikos vištiena.

Savybės:

*1. [Išskirtinį rankų siluetas] realistiškas višta su informacija, nosį, akis ir burną.Švirkšti gyvybingumą į savo sodą ir pridėti fantastinis žavesio.

*2. [Vištiena Ūkio Menas] Šis vejos apdailos nurodo tikrąjį dydį viščiukų.Tai yra puikus priedas prie sodo puošmena, kurią bus įtraukti gyvybingumą į savo sodą.

*3. [Skirtos naudoti lauko] Kiekvieno vištienos pranešimas yra padengtas danga atspari atšiaurioms oro sąlygoms, lydinio ir korozijos.Kiekvieną geležies vištienos pranešimas yra rūdžių įrodymas lakas, ir sodo papuošalai geležies vištienos šeimos lydėti jus per lietaus, saulės ir vėjuotomis dienomis sode.

*4. [Lengva įdiegti] Pasirinkti nuostabios spalvos norite papuošti sode, ir įdėkite geležies gabalus apačioje višta į dirvožemį, ir jūs turėsite gyvą sodas.

*5. [Puikus dekoro] Jis tinka vejų, sodų, kiemuose, statulos, ne sodai, draugiška vietų ir kiemuose.Ji yra tobulumo lauko apdaila, kuri tikrai pritrauks kiekvieno dėmesį.

Specifikacija:

Medžiaga: geležis

Stilius: dydis 36*21*0.1 CM, svoris-194g

Stilius B: dydis 33*32*0.1 CM, svoris: 222g

Stilius C: dydis 35*19*0.1 CM, svoris: 185g

Stiliaus D: dydis 36*30*0.1 CM, svoris-194g

Stiliaus E: dydis 35*21*0.1 CM, svoris: 176g

Spalva: juoda

A+B+C+D+E 5vnt

Sąrašai:

Sodo višta apdaila * 5

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Medžiaga Geležies
Temos Gyvūnų
Modelio Numeris JJ210162
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

5vnt Vištienos Kieme Meno Vištienos Siluetas Kieme Meno Šalyje Kieme Meno Šešėlių Sodo Dekoracija

5vnt Vištienos Kieme Meno Vištienos Siluetas Kieme Meno Šalyje Kieme Meno Šešėlių Sodo Dekoracija

Savybės: *1. [Išskirtinį rankų siluetas] realistiškas višta su informacija, nosį, akis ir burną.Švirkšti gyvybingumą į savo sodą ir pridėti fantastinis žavesio. *2. [Vištiena Ūkio Menas] Šis vejos apdailos nurodo tikrąjį dydį viščiukų.Tai yra puikus priedas prie

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!