Kategorija

Anti-lost Signalizacija Smart Tag Belaidžio "Bluetooth" Tracker Vaiko Krepšys, Piniginė, Raktų Ieškiklis BLT Locator Anti-Lost Signalizacija GPS Tracker

Nauja

€0.92

€1.56

-41 %

Yra sandėlyje

Žymos: plytelių raktų ieškiklis, gp tracker, namų smart, keychain tag, "bluetooth" raktų ieškiklis, "bluetooth" tegus, gps karinės, grandinės raktas, mafam telefono, kia raktų ieškiklis.

Aprašymas:

Tai anti-lost prietaisas yra produktas, remiantis naujausia "Bluetooth" 4.0 mažos galios technologija.

Naudojant "Bluetooth" ryšys su mobiliųjų įrenginių, tokių kaip mobilieji telefonai, ji yra lengva prarasti daiktai ir vertybės (pavyzdžiui, raktų, rankinės ir kt) Sugrupuoti kartu, pasiekti, kad anti-lost priminimas elementą, kad būtų rasti funkcija mobiliajame telefone, taip pat ir nuotoliniu būdu kontroliuoti kameros, įrašymo ir kitas funkcijas (pvz: kuri šalis foto, laikmatis ir kt.).

Anti-lost prietaisas gali efektyviai naudoti atstumas iki 30 metrų (atvirame intervale, net ir jūs galite jį naudoti savo kūdikiui ar naminių gyvūnų, jums nebereikia nerimauti dėl prarasti juos.

Dvikryptis signalo, Kai jūsų mobilusis telefonas yra prijungtas prie anti-lost prietaiso, jei tik pareikšti savo mobilųjį telefoną, kai jūs einate, ir palikti anti-lost prietaisą maždaug 30 metrų atstumu, mobiliųjų telefonų ir keychain įspės.

Dviejų krypčių paieškos, Kai jums palikti savo mobiliojo telefono ar anti-lost prietaiso (su lengvai krintančio objekto) namuose, jūs galite rasti telefoną per anti-lost prietaisą, arba jūs galite rasti anti-lost prietaiso į savo mobilųjį telefoną.

Techniniai duomenys:

Produkto modelis: pažangi anti-loss prietaisas

Spalva: juoda

Matmenys: 92CM*35CM*10CM

"Bluetooth" versija: 4.0

Baterijos tipas: button cell CR2032

Budėjimo laikas: 4-6 mėnesius

Pakuotė:

1* anti-lost prietaisas

Prekės Pavadinimas centechia
Veiklos Kalbos lietuvių
Modelio Numeris GPS Tracker
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Anti-lost Signalizacija Smart Tag Belaidžio

Anti-lost Signalizacija Smart Tag Belaidžio "Bluetooth" Tracker Vaiko Krepšys, Piniginė, Raktų Ieškiklis BLT Locator Anti-Lost Signalizacija GPS Tracker

Aprašymas: Tai anti-lost prietaisas yra produktas, remiantis naujausia Bluetooth 4.0 mažos galios technologija. Naudojant Bluetooth ryšys su mobiliųjų įrenginių, tokių kaip mobilieji telefonai, ji yra lengva prarasti daiktai ir vertybės (pavyzdžiui, raktų, rankinės ir

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!