Kategorija

Planuotojas Lipdukai Dienoraštis "PASIDARYK pats" Savaitės Apdailos Scrapbooking Medžiagos, Raštinės reikmenys Kulka Leidinys Reikmenys, Lipdukai

Nauja

€3.88

€7.61

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: leidinys ir bloknotą, 2021 darbotvarkės, scrapbooking medžiagos žiedai, medžiaga scrapbooking šablonai, leidinys, scrapbooking medžiagos embossers, scrapbooking medžiagos derliaus popieriaus, 2021 dienoraštis, sąsiuvinis a5, darbotvarkė.

PLANUOTOJAS LIPDUKAI, PAKUOTĖS: Planuotojas lipdukų rinkinį sudaro daugiau nei 730 lipdukus su įvairiomis temomis!Iš viso yra 12 lakštų lipdukai 1 komplektas.Įvairias temas būti įdomus veikla ir atsipalaidavimo lipdukai, sveikas gyvenimo būdas, kelionės ir laisvalaikis lipdukai,primindamas, planavimo, dekoravimo, ir daug daugiau.

Aukščiausios KOKYBĖS: Mūsų Planuotojas Lipdukų Rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus su blizgančiu.Jie prilimpa prie popieriaus labai gerai be atskilimas.Lipdukas gabalai yra kruopščiai baigtas.Visi šie veiksniai, kad jų aukštos kokybės, patvarus, malonus liesti ir alsuoja ryškių spalvų.

TAIKOMOS VISIEMS PLANUOTOJAI ir ŽURNALAI: Mūsų planuotojas lipdukus klijuoti nepaprastai gerai, kad beveik visų tipų paviršius.Šie lipdukai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės popierius, kuris daro jį labai lengva rašyti apie juos, ir jie įsilieja į planuotojas išdėstymas labai natūraliai.

GAUTI ORGANIZUOTAS & NUSTATYTI TIKSLAI: Maalbok kasdien planuotojas lipdukai buvo padaryti, siekiant padėti jums gauti organizuotas ir tuo pačiu metu, laikykite jį įdomus ir kūrybingas.Padidinti jūsų produktyvumą su puikiais planuotojas lipdukai; Nustatyti tikslų & kurti sąrašus, taip pat, šis planuotojas lipdukų rinkinį bus taip pat įtraukti kai kurie ryškių spalvų į jūsų kasdienybę.

MIELAS RAŠTINĖS REIKMENYS

– Puikiai tinka puošti savo planuotojas, korteles, iškarpų albumai, nešiojamieji kompiuteriai, ir tt!Leiskite padaryti įdomus be darbo stalas organizatoriaus ir planavimo priedai.

Stilius:

Stilius B:

Prekės Pavadinimas Tulequ
Taikymo Sritis Visi attachable lėktuvai
Spalva Planas lipdukas 2.0
Medžiaga Vario lipnios
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Planuotojas Lipdukai Dienoraštis

Planuotojas Lipdukai Dienoraštis "PASIDARYK pats" Savaitės Apdailos Scrapbooking Medžiagos, Raštinės reikmenys Kulka Leidinys Reikmenys, Lipdukai

PLANUOTOJAS LIPDUKAI, PAKUOTĖS: Planuotojas lipdukų rinkinį sudaro daugiau nei 730 lipdukus su įvairiomis temomis!Iš viso yra 12 lakštų lipdukai 1 komplektas.Įvairias temas būti įdomus veikla ir atsipalaidavimo lipdukai, sveikas gyvenimo būdas, kelionės ir laisvalaikis lipdukai,primindamas,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!