Kategorija

10VNT Spalvinga Gėlių Lazerio Matinis Nagų Perdavimo Folijos Nagų Dailės lenkijos Apsiaustas Lipdukai "PASIDARYK pats" Nagų Grožio Lipdukai Priedai

Nauja

€0.41

€0.75

-45 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr magnetinio belaidis kroviklis.

Funkcija

100% Naujas Atvykimas

Dydis: 100m m x 40m m

Tipas: 26 Rūšių Pasirinkti

Dizainas: Christams Sniego Gėlių

Spalva: Skaidrus Base/ Juoda Bazės

Naujas Holografinis Xmas Beauty Nails Pirštai

Paprasta Naudoti Namuose ar Profesinės Salonas

Įpakavimas: 10vnt Nagų Dailės Perdavimo Folijos (10 Dizainas Kaip Paveikslų Paroda)

Kaip naudoti: Nuvalykite paviršių jūsų nagai.Taikyti chameleonas blizgučiai bazės, klijai ir išgydyti ją su UV lempa arba LED lempos.Iškirpti gabalas korpuso popieriaus ir taikyti jį į savo nagus.Antspaudas jį su top coat.

Laivybos Sąlygų: Mes atsiųsime Jūsų, Kad Per 2 dienos Nuo gavome Jūsų Mokėjimą.Prašome Pasirinkti Laivybos Jūs Norite.Laivybos, Mes norėtume Pristatyti Detales Jums Čia: (1).Nemokamas Pristatymas, E-paketas, ar Kinija Paštu, Oro Paštu.Jei Nori Naudotis Express Pristatymas, Reikia Mokėti Papildomą Mokestį Už Užsakymą. (2).El. paketas yra Tik MŪSŲ Klientas, Tai Trunka apie 12Days Atvykti . (3).Kinija Paštu, Oro Paštu Siųsti Dauguma Kalorijų, Tai Trunka apie 20 Dienų Atvykti. (4).Jei pasirinksite EMS/DHL/UPS Siuntimo, Tai Trunka 5-8Days Atvykti.Už Produktą, Kuris Apima Baterija, Mes Siūlome, Jūs pasirenkate EMS Pristatymas.DHL ir UPS, Turi Griežtą Politiką, Baterija Tvarka.Klientų Šalinimas: Kiekviena Šalis Turi Skirtingų Tarifų Politikos, Atsiprašome, Mes Neatsakome Už Dėl Kliento Patikrinimas.Maloniai Prašome Apie Tai!Aptarnavimas Po Pardavimo: Mes Esame Profesionalus Verslo Įmonės.Mes Siūlome Geras Po pardavimo Paslaugos Jums.Jei Turite Klausimų Apie Mūsų produktus Ar Paslaugas, Prašome Siųsti MUMS Žinutę.Mes pasistengsime Atsakyti Jums KUO Greičiau.Atsiliepimai : Jei Jūs Patenkinti Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus.Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau.Ačiū!Grąžinimo politika, mes grąžinsime jums, jei norite grąžinti prekes per 15days jūsų gavimo elementus.jeigu jūs nepatenkintas prekės arba gauti sugadintos prekės, prašome susisiekti su mumis pirma prieš atidarant atveju už tai.mes su jumis per 24 valandos ( išskyrus savaitgalį) ir išspręsti jums netrukus pakeitimo ar kompensacijos.Ačiū!

3 funkcija 3D Nagų Antklodės Folija
Modelio Numeris 2020 Christams Naują Atvykimo
Kiekis 10 Dizainus / Pak
2 funkcija "PASIDARYK pats" Manikiūro Lipnia Folija
dydis 100mm x 40mm
Funkcija 1 Holografinis Nagų Folija
Stilius 26 Stilių Choos
Kilmės KN(Kilmės)
Stiliai 3D Christams Nagų Lipduką
Naudoti Nagų Dailė
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga Plastiko, Popieriaus
Prekės Pavadinimas YZWLE
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Dizainas 1 Leopard/Gėlių/Magic Žvaigždėtas Dangus/Kalėdos

Parašyti atsiliepimą

10VNT Spalvinga Gėlių Lazerio Matinis Nagų Perdavimo Folijos Nagų Dailės lenkijos Apsiaustas Lipdukai

10VNT Spalvinga Gėlių Lazerio Matinis Nagų Perdavimo Folijos Nagų Dailės lenkijos Apsiaustas Lipdukai "PASIDARYK pats" Nagų Grožio Lipdukai Priedai

Funkcija 100% Naujas Atvykimas Dydis: 100m m x 40m m Tipas: 26 Rūšių Pasirinkti Dizainas: Christams Sniego Gėlių Spalva: Skaidrus Base/ Juoda Bazės Naujas Holografinis Xmas Beauty Nails Pirštai Paprasta Naudoti Namuose ar Profesinės Salonas Įpakavimas:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!