Kategorija

15 Metrų Karščiui atsparaus Liepsną Juosta Coroplast Klijai Audinio Juosta Automobilių ryšulis Laidų Kontūro Apsauga Dropship

Nauja

€1.01

€1.51

-33 %

Yra sandėlyje

Žymos: lipnios gumos juosta, gy6 diržas, 2 juostelės, audinio juosta, gumos juosta atspari vandeniui, šildymo kabelių apsauga nuo užšalimo, sidabro šilumos apsauga, pluošto užpildu, saugiklis testeris, tape tesa.

Savybės:

1. Triukšmo mažinimo ir smūgio absorbcijos: produktas priima speciali vilnos audinio pagrįstas filmas, ir laidynas pakuotės viduje, gali turėti poveikį smūgio absorbcija, triukšmo mažinimo ir garso izoliacija.

2. Aukštos ir žemos temperatūros atsparumas: produktas gali atlaikyti darbo aplinka -20C-130℃, todėl nėra reikalo nerimauti problema, kad ji bus išlydyti, kai temperatūra yra aukšta, ir viskas taps trapūs ir nukristi, kai temperatūra yra žema.

3. Atsparumas dilimui: produktas naudoja specialias purus audinys kaip substratas filmas, ir Lygis Ba lygis yra pakankamai susidoroti su trinties apsaugos įvairiose aplinkose.

4. Antipireno savybių ir vandens įrodymas: gaisrai yra užfiksuojamas ir jų išvengti, prieš joms įvykstant.Prevencija prasideda su antipireno savybių, ir vandeniui yra geras, kad būtų išvengta trumpojo jungimo.

5. Jokių klijų likučių: padengtas oro sąlygoms atsparios hot melt klijais, be klijų likučių, po ašarojimas.

Aprašymas:

Ši juosta turi stiprią garso izoliacija ir triukšmo mažinimo klijų jėga, ir profesionaliai naudojamas automobilių vidaus elektros instaliacijos ir elektros instaliacijos apvijos, elektros įrangos gamybos pramonė.

Techniniai duomenys:

"PASIDARYK pats" Tiekia : ELEKTROS

Sertifikavimas : CE

Sertifikavimas : FCC

Sertifikavimo : RoHS

Modelio Numeris : Laidynas Juosta

Juostos Tipas : Elektros Juosta

Ilgis : 15meter

Plotis : 9mm

Pakuotė:

1 vnt * Elektros Juosta

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Elemento Ilgio 8cm
Medžiagos Tipas Flanelė
Prekės Svoris 0.03kg
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Sertifikavimo . ROHS
Elemento Tipas Užpildai, Klijai & Hermetikų
Elemento Aukštis 1cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Plotis 9mm
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda
Elemento Plotis 8cm
Modelio Numeris Elektros Instaliacijos Juosta
Sertifikavimo FCC
Specialios Funkcijos Elektros Juosta
Ilgis 15meter

Parašyti atsiliepimą

15 Metrų Karščiui atsparaus Liepsną Juosta Coroplast Klijai Audinio Juosta Automobilių ryšulis Laidų Kontūro Apsauga Dropship

15 Metrų Karščiui atsparaus Liepsną Juosta Coroplast Klijai Audinio Juosta Automobilių ryšulis Laidų Kontūro Apsauga Dropship

Savybės: 1. Triukšmo mažinimo ir smūgio absorbcijos: produktas priima speciali vilnos audinio pagrįstas filmas, ir laidynas pakuotės viduje, gali turėti poveikį smūgio absorbcija, triukšmo mažinimo ir garso izoliacija. 2. Aukštos ir žemos temperatūros atsparumas: produktas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!