Kategorija

8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm

Nauja

€13.49

€18.99

-28 %

Yra sandėlyje

Žymos: mpc, amd fm2 plokštė, escoot, skate ratų, ritinio skate ratų, ritinio skate guard, 2 8 colių ratlankiai., riedučiai kojų apsaugai, elektrinė riedlentė varantys, rollerblad.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Dydis - Skersmuo: 70mm, plotis: 24mm, skersmuo guolis yra 8mm.Puikus dauguma riedučiais, casterboards, riedlentė.Prašome įsitikinkite, kad jie yra suderinami su jūsų riedučiais prieš perkant.

Aukštos kokybės Medžiaga - Šių inline skate ratai yra pagaminti iš aukštos elastinga ir dėvėti, atsparus PU, kuris gali absorbuoti vibracijos ir poveikis geresnis, ir yra mažiau tikėtina, kad kreko.Ji taip pat gali suteikti puikų sukibimą, todėl jūs galite pačiuožinėti saugiai be nerimaudamas dėl slydimo.

Programos - Puikiai tinka pradedantiesiems, šie riedučiai ratų užtikrinti sklandžią lengva važiuoti patalpoje ar lauke.Tinka kasdienės praktikos, pramogos, čiuožimo competion, meninę čiuožimo

Pakete Su aštuonių pakeitimo ratų, tiesiog pagal poreikius, viena pora roller batai, labai atitinka jūsų poreikius.

Aukštųjų technologijų elastinga medžiaga daro judesius, lengvas ir tylus.Puikiai tinka patalpų kasdieninė, pramoginis čiuožimas, labai patogu ir praktiška.

Spalva: Juoda

Medžiaga: PU + Metalas

Pakuotės Turinys:8*Riedučiais Ratų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris dėl Elektrinis Motoroleris
Įtampa None

Parašyti atsiliepimą

8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm

8 Pack Inline Skate Ratų Pradedančiųjų Volo Peiliai Pakeitimo Ratų su Guoliais Rollerblade Ratų 70mm

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! Dydis - Skersmuo: 70mm, plotis: 24mm, skersmuo guolis yra 8mm.Puikus dauguma riedučiais, casterboards, riedlentė.Prašome įsitikinkite, kad jie yra suderinami su jūsų riedučiais prieš perkant. Aukštos kokybės

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!