Kategorija

KingMa Darbalaukio Pratęsimo Trikojo Nešiojamų Selfie Stick Dual Karšto Batų Mount Bracket Mirrorless Kamera vlog Fotografavimo Priedų

Nauja

€8.91

€17.46

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: trikojo, tripad, pedalas plokštė bpd, sj9000, fotoaparato trikojo, sirui selfie stick trikojo, laikiklis tv, aqara homekit, "flash" godox, monopodzie trikojo.

KingMa Darbalaukio Pratęsimo Trikojo Nešiojamų Selfie Stick Dual karšto batų Mount bracket Mirrorless Kamera vlog Fotografavimo Priedų

1.Pratęsimo Trikojo Su Šlapia Danga

Produkto informacija

Produkto pavadinimas

Pratęsimo Trikojo Su Šlapia Danga

Produkto modelis

BM-SR2

Aukštis su kojomis ažiotažu

143.5 mm

Aukštis kojas sulenktas

175mm

Svoris

100g

Gaminio medžiaga

PC+Aliuminio lydinys

Max Aukštis

295mm

Sąsaja

1/4" colio varžtas

Guolis

1,0 KG

2.Dual-port hot shoe

Produkto pavadinimas

Dual-port hot shoe

Produkto modelis

VLO14

Matmenys

143.5*57*19mm

Svoris

Apie 40g

Gaminio medžiaga

ABS+PC

Įvadas:

Šis mini trikojis gali būti naudojami kaip rankena ir selfie stick, siekiant pagerinti vaizdo kamera perduodant daugiau stabilus šūviai.

Skleisti rankena kojas į pilną mastą ir vietą vieneto ant lygaus paviršiaus, jis tampa stabilaus trikojo didžiosios statinių nuotraukas.

Įrenginys yra suderinamas su Mirrorless fotoaparatai Veiksmo kameros ir išmanieji telefonai ir kt.Su šaltu batų pratęsimo laikiklis arba telefono laikiklis, jūs galite prijungti mikrofoną arba LED užpildyti šviesos kartu.

Su 1/4"varžtų ant viršaus, tai gali prijungti labiausiai fotoaparatai ar išmanieji telefonai su 1/4 sriegis skylę, lengva naudoti.

Apie laivybos

Paprastai, mes išsiųsti elementai per 2-3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.lf tai yra skatinimas dieną, mes išsiųsti krovinių per penkias dienas.Paprastai, kai mes išsiųsti, express sistemos trunka 2 -3working dienų atnaujinti internetu.

Paprastai, nemokamas pristatymas sklypas gali būti pristatomos 6 savaites.Jei jums nereikia gauti savo sklypo laiku, prašome pranešti mums, mes jums sekti sklypas.

Grįžta Ir Garantija

1.12 mėnesių garantija, prašome būti tikri, kad pirkti.

2.jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas nuo gavimo.Labai dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis, o ne pradėti ginčo.

3.jei jis yra ne dirbtinis žala per 12 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums yra krova po gavimo trūkumais vienas.

Atsiliepimai

Jūsų patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas ir savo atsiliepimus gali stumti mums eiti toliau.

jei jūs patenkinti mūsų produktais ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

jei nesate patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime tinkamai spręsti savo problemas.

Max Extened Length (mm) 143.5 mm
Naudoti Veiksmo Kameros, Išmanieji telefonai
Pakuotė Taip
Weight (g) 100g
Tipas Lentelėje Trikojo
Folded Length (mm) 175mm
Modelio Numeris BM-SR2
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KingMa

Parašyti atsiliepimą

KingMa Darbalaukio Pratęsimo Trikojo Nešiojamų Selfie Stick Dual Karšto Batų Mount Bracket Mirrorless Kamera vlog Fotografavimo Priedų

KingMa Darbalaukio Pratęsimo Trikojo Nešiojamų Selfie Stick Dual Karšto Batų Mount Bracket Mirrorless Kamera vlog Fotografavimo Priedų

KingMa Darbalaukio Pratęsimo Trikojo Nešiojamų Selfie Stick Dual karšto batų Mount bracket Mirrorless Kamera vlog Fotografavimo Priedų 1.Pratęsimo Trikojo Su Šlapia Danga Produkto informacija Produkto pavadinimas Pratęsimo Trikojo Su Šlapia Danga Produkto

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!