Kategorija

6pcs Sraigės Burbulas Automatinė Katė Vandens Dubenėlį Fontanas Dubenį Filtras Augintiniai Vandens Dozatorius Didelį vandens rezervuarą Katė Gerti

Nauja

€2.42

€3.32

-27 %

Yra sandėlyje

Žymos: cat fountain water, ryšiai augintiniai, pet dubenį 5, pro šuns dubenėlyje, fontanas pet, dog petkit, dubuo fontanas, tipo šunų maisto dubenėlį, šuo, finansuojantysis saitą.

2.8 L Burbulas Šuo Geriamojo Vandens Dubenėlį Fontanas Automatinė Katės Mažylių Nešiojamų Finansuojančiojo Geriamojo Vandens Bako Išdalijimo Pet Supplies su Filtro Elementas

Ypatybė:

1. Mados ir puikus išvaizdą-atsisveikinti su šių negraži ir pasenusi purkštuvus.Jis daro jūsų interjero pilni gyvybingumo.

2. Augintinių sveikata: aukštos kokybės medvilnės pluošto filtras priima dvigubo filtravimo sistema, kuri yra didelio tankio ir didelio vandens pralaidumo, ir veiksmingai filtruoja priemaišų, tarp spragas.

Mes taip pat suprojektavo vieną pusę srauto kanalas, iš kurių vanduo negali perkrautas.Palyginti su atidarytas fontanas, jis gali visiškai pašalinti dulkių ir kitų nešvarumų plūduriuoja vandens plotas.Kiekvieną gerti yra saugu.

3. Patogumas - vandens bakas yra pagaminti iš skaidrios medžiagos, ir vandens lygis gali būti tikrinamas iš pirmo žvilgsnio.Vandens išleidimo angos yra tuščias-tiesiog nuvalykite jį su drėgnu rankšluosčiu.Antras burną: Atviras skydelio valymui.Nereikia perkelti visą mašiną valymas.

4. Taupykite pinigus: Mūsų mielas esc naudoja fizinių principais užtikrinti nuolatinį tiekimą gėlo geriamojo vandens.Tai taupo elektros ir baterijos sąnaudas.

5. Didelės talpos - 2.8 litrų-labai tinka kačių arba šunų vieno ar kelių asmenų pet namai.Labai tinkama diena kelionėms arba trumpoms kelionėms.Tai gerokai viršija kiekį vandens šuo gali gerti 7 dienas.

Svarbiausia, ji sumažina dažnis dažni vandens keitimai pagal užsiėmę žmonės.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS bazė + kūno

Talpa: 2.8 L

Aukštis: 23.8 cm/9.37 į

Bendras plotis: 30 cm/11.81 į

Kėbulo plotis: 20cm/7.87 į

Spalvos: Mėlyna, Rožinė

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

01:

1 X Pet Vandens Dozatorius

1 X Filtro Elementas

02: 6 X Filtrų Elementai

[relateproductdetail/]

Tipas Šunys
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Elemento Tipas Vandens Butelių
Tomas 2.8L
Medžiaga PP
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

6pcs Sraigės Burbulas Automatinė Katė Vandens Dubenėlį Fontanas Dubenį Filtras Augintiniai Vandens Dozatorius Didelį vandens rezervuarą Katė Gerti

6pcs Sraigės Burbulas Automatinė Katė Vandens Dubenėlį Fontanas Dubenį Filtras Augintiniai Vandens Dozatorius Didelį vandens rezervuarą Katė Gerti

2.8 L Burbulas Šuo Geriamojo Vandens Dubenėlį Fontanas Automatinė Katės Mažylių Nešiojamų Finansuojančiojo Geriamojo Vandens Bako Išdalijimo Pet Supplies su Filtro Elementas Ypatybė: 1. Mados ir puikus išvaizdą-atsisveikinti su šių negraži ir pasenusi purkštuvus.Jis

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!