Kategorija

LZL pagrindinis Paplūdimys Vestuvių Nėrinių Siuvinėjimas Rankovių Vestuvių Suknelė Balta V-Kaklo Nuotakos Suknelė 2020 Tiulio Vestido Noiva

Nauja

€28.20

€39.72

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: vestuvinė suknelė kristalų apdaila, vestuvinė suknelė gabalas, imperijos juosmens vestuvių suknelės, wending suknelės, suknelė wed, "dolby dts dekoderis valdyba, sexy mama nuotaka chalatai, unikalus paplūdimys vestuvių, deep purple vestuvių suknelės, afrikoje undinė vestuvių suknelė.

Kaip Matuoti

Spalvų Schema

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Atsiliepimai yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jei kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padėsime jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.Ačiū!

Q. Kiek kainuoja pristatymas į savo šalį?A: Kai kurie produktai yra nemokamas pristatymas (mes suteikiame jums kai laivybos metodas, kai jums padaryti užsakymą), Kai kurie produktai turi apmokėti siuntimo išlaidas (pamatysite jį, kai jums padaryti užsakymą), Kaip DHL, UPS, EMS, TNT ar kitų rūšių, greitas pristatymas, mes taip pat suteikti laivybos išlaidų už jus, kai jums padaryti užsakymą.Kaip ir kitos detalės, klausimas siuntimo išlaidų, galite atsiųsti mums laišką.Q: ar Yra sekimo numerį mano prekę?A: Taip, mes laivas kas, kad su savo sekimo numerį, ir jūs galite peržiūrėti pristatymas statusą atitinkamą svetainėje.Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų jūsų prekes, kas yra didmeninė kaina?A: Ačiū, jūsų užklausą, jei norite pirkti didelį kiekį, prašome siųskite mums elektroninį laišką, mes norėtume suteikti jums geresnę kainą, ačiū!

Pastaba pirkėjams: 1. Nes ji yra apskaičiuojama pagal vertus, dydžio suknelė gali būti klaida intervalas 1-2cm. 2. Jeigu jums reikia nestandartinių matmenų, prašome susisiekti su mumis. 3. Pasirinktinis dydis, grąžinamoji išmoka yra palaikomas. 4. Kai kurie produktai turi individualų stilių, o panašumo su nuotraukų yra 80% iki 90%.Jis nėra garantuotas turi būti visiškai panašūs.Po to, kai pirkėjas pateikia užsakymą, mes susisieksime su pirkėjo paprašyti, kad pirkėjas dėl papildomos informacijos.Pirkėjų užsakymų custom produktus, prašome susisiekti su mumis.

Paramos didmeninės ir mažmeninės prekybos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia.Susisiekite su mumis klausimus.Klientų pasitenkinimas yra mūsų tarnybos tikslas, ir užtikrinti, kad mūsų produktų kokybę ir mūsų pirmasis tikslas.Nesijaudinkite, prašome būti tikri, pirkti, Jei nesate patenkintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, ir mes garantuojame, kad jūs būsite patenkinti.Mes padarysime viską, kad padėtų jums.Labai ačiū už jūsų pasitikėjimą ir paramą.

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. 3. Priimtas mokėjimo būdai: šiuo Metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi, banko pavedimu ir PayPal.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.ptextile.lt ateityje.Bet toliau apie mokėjimo klausimus, prašome peržiūrėti šią nuorodą help.www.ptextile.lt/payment_method.html ji gali padėti jums.

Jei norite nustatyti laivybos metodą, prašome apmokėti siuntimo išlaidas, Žemiau yra įvertinti prekių pristatymo greitį, jūsų nuoroda.Ačiū!Po Oro Pašto 15~60 Dienų 17track.net ePacket 7~20 Dienų 17track.net www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas 16~60 Dienų global.cainiao.com DHL Express 3~10 Dienų dhl.com EMS Express 5~15 Dienų 17track.net SF Express 5 Iki 20 Dienų www.sf-express.com " Fedex Express 5~15 Dienų fedex.com Pardavėjo Pristatymas Metodas 15~60 Dienų global.cainiao.com Aramex 5~15 Dienų aramex.com Virš pristatymo greitis tik nuoroda, darbymetis, blogas oras, gali sukelti vėlavimą.Po oro paštu Rytų-Eruopean šalyse, Pietų Amerikos šalyse gali užtrukti ilgiau nei 60 dienų.Exress paprastai turi priskirtus mokesčių klausimais, tokiu atveju, prašome bendradarbiauti užsakymą sumokėti mokesčių. 1. Pakuotės laivas, kaip galima greičiau po apmokėjimo, Po oro pašto užtruks apie 20-45days, kai coutry bus mano 20-60 dienų, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 darbo dienas). 2. Apskritai, Dauguma užsakymų yra tvarkomi per 1-3 darbo diena.Tačiau vėlavimas pristatymo atsitiktų, kaip mūsų laikymo keičiasi kas akimirką, jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis prieš patikrinti sandėlio.Užsakymai turi būti pateikti iki 5pm EST ar jie bus eiti kitą dieną verslą. 3. Patvirtinti Adresas ir Telefono Numeris, kurį galite palikti mums.Telefono Numeris yra labai svarbu pašte galėtų susisiekti su jumis laiku, todėl prašome ją atidžiai patikrinti, siekiant išvengti bet kokių nereikalingų nervina ir nuostolis gali atnešti jums. 4. Klientai yra atsakingi už užsakymą mokesčiai, importo mokesčiai ir muito mokesčiai, sumokėti savo apskritis, prašome suprasti.

Priimti grįžti bet kokybės problemos, Visa Grąžinamoji išmoka bus pagerbtas .Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors klausimų, gavę prekes. 1. Prekės gali būti grąžinamos per 3 dienas kokybės problemų ar klaidingų elementus, bet, žinoma, mes patikrins, viskas kruopščiai iš produktų pakuočių ir patvirtinti, kad jis yra geros būklės.Jei bet šansas, mes suteikiame jums grąžinti netrukus po to, kai gausime prekę. 2. Ne kokybės problema grįžkite, klientai atsakomybę už siųsti ir grįžti krovinių.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos, kuri sunku mums parduoti dar kartą.

Traukinys Teismas Traukinys
Built-in Liemenėlė Taip
Mados Elementas Derliaus
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza
Apdaila Puoštas, Nėriniai
Atgal Dizainu užtrauktukas
Iškirpte V-Kaklo
Prekės Pavadinimas LzL Home
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Nėščioms Moterims, Taip
Tikrasis Vaizdai Taip
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Talėja imperija
Siluetas A-LINE
Rankovės Stilius Spagečiai Dirželiai
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių

Parašyti atsiliepimą

LZL pagrindinis Paplūdimys Vestuvių Nėrinių Siuvinėjimas Rankovių Vestuvių Suknelė Balta V-Kaklo Nuotakos Suknelė 2020 Tiulio Vestido Noiva

LZL pagrindinis Paplūdimys Vestuvių Nėrinių Siuvinėjimas Rankovių Vestuvių Suknelė Balta V-Kaklo Nuotakos Suknelė 2020 Tiulio Vestido Noiva

Kaip Matuoti Spalvų Schema Skalbimo Instrukcijos Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt. Atsiliepimai yra labai svarbus.Jei jus tenkina mūsų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!