Kategorija

9/20pcs Didelės akys Adatos "PASIDARYK pats" Amatų Įrankiai, Nerūdijančio Plieno Kryželiu Mezgimo Siūlai, Siuvimo Vertus, Nėrimo Kabliuko Rinkinys

Nauja

€0.72

€1.04

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: spyruoklės, rinkinys moterims, kablys, mezgimo, dviračių kablys, krepšys nėrimo, amatų rinkinys, nėrimo, amigurumi akis, nėrimo rinkinys, dėl mezgimo.

Aprašymas:

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės, Įskaitant:

9pcs big eye adatų rinkinys: Dydis: 52mm, 60mm, 7.0 mm*2.0(3pcs kiekvienas) iš Viso 9pcs Akių Adatos

20pcs big eye adatų rinkinys: (baltos rankovės) yra 20 buka adata 52mm balta danga

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Shippment:

Dėmesio!Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies.Būkite kantrūs!Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų, ačiū už jūsų supratimą.

Atsiliepimai:

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai,Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū.

2.Nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus padėti,prašome nedvejodami Susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Drabužiai

Parašyti atsiliepimą

9/20pcs Didelės akys Adatos

9/20pcs Didelės akys Adatos "PASIDARYK pats" Amatų Įrankiai, Nerūdijančio Plieno Kryželiu Mezgimo Siūlai, Siuvimo Vertus, Nėrimo Kabliuko Rinkinys

Aprašymas: Spalva:Sidabrinė Medžiaga: nerūdijantis plienas Pakuotės, Įskaitant: 9pcs big eye adatų rinkinys: Dydis: 52mm, 60mm, 7.0 mm*2.0(3pcs kiekvienas) iš Viso 9pcs Akių Adatos 20pcs big eye adatų rinkinys: (baltos rankovės) yra 20 buka adata 52mm

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!