Kategorija

Kreivė Keičiamo Dydžio Flodable Stalinis Telefonas Tablet Stand Turėtojas Nešiojamų Parama 4-12.9 colių "iPhone", "iPad" Pro 12.9 Mount

Nauja

€1.07

€1.55

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: 10.1 colių tablet stand, juoda trafaretas, tvarstis telefono turėtojas, telefono ir kompiuterio stovas, magnetinio siurbtukas telefono mount, kapitonas juodadėmė, ford ka mobiliojo telefono laikiklis, tablet stand, savininkas tablet, puodelio laikiklis telefoną prijungti "iphone" 7.

Savybės:

1. Multi-kampas nemokamai reguliavimas: kartu su ergonomiškas dizainas, laisvai reguliuoti matymo kampas išvengti pečių ir kaklo nuovargiui.

2. Universalus mobiliųjų telefonų ir planšetinių: parama daugiau prietaisų, paramos 4.7-7 colių mobiliųjų telefonų ir paramos 6.7-10.5 colių tabletės.

3. Mažas dydis: mobiliojo telefono laikiklis neužima vietos, ir gali būti pateikiami ant stalo ar lovos galva bus.Po to, kai sulankstytas, jis yra mažesnis ir daugiau nešiojamų ir lengva saugoti.

4. Patogus patirtis: 45 laipsniu pakreiptas kampu dizainas, geriau žiūrėti vaizdo įrašus, jokių apmąstymų, jokių nuskendo, teisingai sėdi laikysena, patogiau.

5. Išvaizda: stovėti mobilieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai yra gerai, sklandžiai ir be šerpetų, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Aprašymas:

Šis laikiklis gali padėti mobiliųjų telefonų ir tabletes, ne tik išleisti savo rankas, bet ir ištaisyti savo sėdėjimo laikyseną.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: metalas + ABS plastiko

Tempimo diapazonas: 4cm

Taikoma mobiliojo telefono dydis: 4.7-7 colių

Taikoma tabletės dydis: 6.7-10.5 colių

Pakuotė:

1 * Telefono Stovas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Taikoma Mobiliojo Telefono Dydis 4.7-7 colių
Įkroviklis No
Modelio Numeris Telefono Stovas
Medžiaga metalas + ABS plastiko
Taikoma planšetinio kompiuterio dydis 6.7-10.5 colių
Yra Garsiakalbis No
Savybės Jokios Funkcijos
Tempimo Diapazonas 4cm
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Stalas Turėtojas
Prekės Pavadinimas LESHP
Suderinamos Prekės Universalus

Parašyti atsiliepimą

Kreivė Keičiamo Dydžio Flodable Stalinis Telefonas Tablet Stand Turėtojas Nešiojamų Parama 4-12.9 colių

Kreivė Keičiamo Dydžio Flodable Stalinis Telefonas Tablet Stand Turėtojas Nešiojamų Parama 4-12.9 colių "iPhone", "iPad" Pro 12.9 Mount

Savybės: 1. Multi-kampas nemokamai reguliavimas: kartu su ergonomiškas dizainas, laisvai reguliuoti matymo kampas išvengti pečių ir kaklo nuovargiui. 2. Universalus mobiliųjų telefonų ir planšetinių: parama daugiau prietaisų, paramos 4.7-7 colių mobiliųjų telefonų ir paramos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!