Kategorija

ŠILKO KREPO DE CHINE 140cm plotis 16momme Natūralaus Šilko siuvimo ir rankdarbiams Armijos Žalioji NR. 85

Nauja

€11.83

€14.79

-20 %

Yra sandėlyje

Žymos: camo audinys, kamufliažas audinio karinės, camo medžiaga, oksfordo audinys, ab audinys, kamufliažas audinys atsparus vandeniui, kariuomenės kamufliažas audinys, 100 medvilnės audinio kamufliažas, audinys atsparus vandeniui, medžiaga karinės.

Kaip Užsakyti Audinys

* Tai šilko audinys yra 140cm plotis,mes iškirpti iš ilgis kryptis pagal užsakymo kiekio. * Kiekvienas užsakymas yra ištisinis gabalas.Jei jums reikia 1,5 m,prašome pasirinkti 3 0,5 metro, mes pasirūpinsime, pilnas visas gabalas šilko audinio 1.5 metrų.

Produkto Informacija

* 100% Mulberry Šilkas; * 16 momme,plotis 140cm; * Susitraukimo greitis: 9-12% ,prašome apsvarstyti tai, kad į jūsų užsakymas; * Matinis, normalus storas, lengvas, ne ruožas; * Daugiausia shirt,suknelė,pamušalas,šalikas, "PASIDARYK pats" handpainting;

PREKĖS INFORMACIJA

Spalva Kortelę ir Audinio Swatch

Šilko Žinios

Šilko krepo de chine, iš prancūziško žodžio "krepo Kinijos" yra savotiškas garsaus universalus šilko audinio, pažymėjo jo neįvertinta prabangos blizgesys,subtilus tekstūros, stebėtinai lengvas, taip pat tikrai puikus draperija.Tai yra audinys yra labai lengva rūpintis,ir patvari nusidėvėjimui.

Kaip Atskirti

* Natūralus šilkas yra minkštas ir malonus liesti, specialiai karštą dieną, natūralus šilkas yra labai kvėpuojantis, be jokios naštos į odą,o dirbtinis šilkas yra karšto ir unbreathable net jis plonas. * Natūralus šilkas yra 100% baltymų, perlų blizgus, ne pernelyg. * Kai deginimas mažą gabalėlį iš natūralaus šilko,ugnis yra mažas ir ne tik,audinys bus paversti juoda milteliai,kvepia plaukų ar odos sudegė,o sintetinių bus dega greitai,tada jis ištirpsta ir virsta tamsiai kamuoliukus, kai atšąla. * Įdėti natūralaus šilko iš 84, dezinfekcijos,maišykite jį.Ji bus padalintos į vandenį,o dirbtinio šilko bus vis dar saugo, kaip originalas.

Skalbimo Instrukcijos

Rankų plovimo su šampūnu žemos temperatūros | Visada laikykitės carelabel | Atskirą savo spalvas; * Rankų plovimo ir sauso šešėlyje. * Naudokite neutralų skalbiklį,ne energingai patrinti, arba naudokite plaukų šepetys. * Vengti kontakto nelygaus paviršiaus. * Vengti purkšti kvepalų tiesiai į šilko audinio.

DUK

Q: ar tai 100% mulberry šilkas?

A: Taip,mes esame oficialus įmonės įsikūręs China silk town,ir mes tik sutelkti dėmesį į natūralaus šilko.

Q: Yra spalva rodo ant pagrindinės nuotraukos skiriasi nuo tikrojo?

A: Taip,turėtų būti šiek tiek skiriasi,dėl šviesos/fotoaparatas/ekranas ir kt.daug elementų įtaką.Užsakykite savo spalvos kortelę arba audinio swatch patikrinti iš anksto.

Q: Kokia pristatymo laikas mano užsakymą?

A: Siunta bus sutvarkyta per 2 darbo dienas,ir paprastai trunka apie 15-35days į savo šalį.Jei tai labai svarbu jums,prašome pasirinkti, Tarptautinės Express,su didesniu, laivybos išlaidų,tačiau 7-10 dienų į savo vietą.

CISULI

Dėmesio Natūralaus Šilko,Sutelkti Dėmesį Į Jūsų Grožis Ir Sveika

prekės nr. CDC140W16-85
Neaustinių Technics Kita
Stilius Paprastas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Plotis 140cm
Medžiaga 100% Šilkas
Megztas Modelis Kita
Modelis Paprastas Dažyti
Tipas Popelinowy Audinys
Produkto Tipas Kitas Audinys
storas 16momme
Technics Audiniai
Spalva Armijos Žalia
Prek.kod 1 metras

Parašyti atsiliepimą

ŠILKO KREPO DE CHINE 140cm plotis 16momme Natūralaus Šilko siuvimo ir rankdarbiams Armijos Žalioji NR. 85

ŠILKO KREPO DE CHINE 140cm plotis 16momme Natūralaus Šilko siuvimo ir rankdarbiams Armijos Žalioji NR. 85

Kaip Užsakyti Audinys * Tai šilko audinys yra 140cm plotis,mes iškirpti iš ilgis kryptis pagal užsakymo kiekio. * Kiekvienas užsakymas yra ištisinis gabalas.Jei jums reikia 1,5 m,prašome pasirinkti 3 0,5 metro, mes pasirūpinsime, pilnas visas gabalas šilko audinio 1.5 metrų. Produkto

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!