Kategorija

"PASIDARYK pats" Didelio Tikslumo Taškų Auto Reset Elektros Tikslinės Reikmenys, Žaislai, Lauko Įdomus Sportas Žaislo Dalys Šaudymo Mokymas

Nauja

€5.81

€8.42

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: yz426f lipdukai.

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Aukštos kokybės medžiagų, yra patvaresni; anti-fotografavimo, standartinės tikslinės dizainas; daugiau malonumo, tikslinės ateina su elektros jungiklį dizainas, ir tai yra daugiau, energijos taupymo.

2、Realus Dizainas: vertinimo tikslas bus kristi žemyn, kai pataikyti į tikslą, į tikslą bus auto bounce per 3s.Tikslinės turės mirksėti kartu imituojant šūvio ir skaldytų stiklo.

3、Elektroninių Tikslas: elektroninių tikslas gali būti naudojami kaip asmens šaudymo mokymo tobulinti gebėjimus.Ji taip pat gali būti žaidžiamas nuo žaidėjų, ar solo ar komandos žaidimas yra įdomus iššūkis.Praturtinti vaiko vaikystės.

4、Puiki Dovana: Puikus gimtadienio dovanos ir Kalėdų dovanos vaikams!Elektroninis taikinys skatina tėvų ir vaikų bendravimą ir vykdyti vaikų fotografavimo galimybė.

5、Atkreipkite Dėmesį: amžius: 6+.Produkto maitinamas 3 x AA baterijomis; baterijos nėra įtrauktos į gaminį, jums reikia nusipirkti sau.

Savybės:

1.Įmontuotas galingas ratai dizainas, tikslas bus automatiškai bounce po 3s.

2.Po pataikyti į tikslą, bus mirksinčios šviesos ir garso efektai, didėja atmosferos ir skatinti šaulys.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS plastikas

Spalva: juoda

Pakuotės matmenys: apie 14 x 7,5 x 4,5 cm/5.51*2.95*1.77 į

Pakuotės svoris: apie 155g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Elektroninis Taškų Tikslo

Amžius >8 Metų
Tipas Smiginis
Modelio Numeris Tikslinė

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Didelio Tikslumo Taškų Auto Reset Elektros Tikslinės Reikmenys, Žaislai, Lauko Įdomus Sportas Žaislo Dalys Šaudymo Mokymas

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Aukštos kokybės medžiagų, yra patvaresni; anti-fotografavimo, standartinės tikslinės dizainas; daugiau malonumo, tikslinės ateina su elektros jungiklį dizainas, ir tai yra daugiau, energijos taupymo. 2、Realus Dizainas: vertinimo

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!