Kategorija

Pusė Kūno Laipiojimo Pakinktų už Alpinizmo Roko Laipiojimo Medžio Laipiojimo Sporto

Nauja

€4.80

€8.00

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: kabeliai, alpinizmas, granite rock climbing, mazama alpinizmas, polyester rock climbing, batų alpinizmas, eden alpinizmas, gm alpinizmas, punk rock climbing, york rock climbing, vyrai, alpinizmas.

Aprašymas:

CE Sertifikuota, ergonomiška, suprojektuota saugos diržai leidžia perkelti savo kūno, taip pat ir paskirsto spaudimą ir išlaikyti jums patogu, o laipioti.

Patvarus, sustiprintas poliesterio rišimo medžiagos.Tvirtas legiruotojo plieno, D-žiedai.Svoris talpa: Apie 800kg (1760 svarų).

Plačiau juosmens diržas, patogus ir kvėpuojantis, daugiau saugesnio geriau parama, suteikiant jums labai komfortas.

Reguliuojamo Dydžio - Juosmens dydis: 50-120cm(19.7-47.24 colių), Kojos dydis: 30-80cm(11.8-31.5 colio).Ji gerai dera ant paaugliams ar suaugusiems.Reguliuojama sagtis leidžia dydis turi būti koreguojami, priklausomai nuo to, komfortą norimą ar sluoksniai drabužių dėvėti.

Saugos, patogus ir lankstus.Tobulindamas už alpinizmo, medis, alpinizmas, alpinizmas, darbą aukštai virš žemės, ir pan.

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Juosmens Saugos Diržas

Pastaba:

Jūs esate atsakingi už savo veiksmus ir sprendimus.Susipažinkite su šio išnaudoti galimybes ir apribojimus.Mes rekomenduojame kiekvienas alpinistas kreiptis į kvalifikuotą mokymą.Prašome turime visa įranga, saugos patikrintų kvalifikuotas specialistas, prieš naudojimą.

Tipas Laipiojimo Pakinktų
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Pusė Kūno Laipiojimo Pakinktų už Alpinizmo Roko Laipiojimo Medžio Laipiojimo Sporto

Pusė Kūno Laipiojimo Pakinktų už Alpinizmo Roko Laipiojimo Medžio Laipiojimo Sporto

Aprašymas: CE Sertifikuota, ergonomiška, suprojektuota saugos diržai leidžia perkelti savo kūno, taip pat ir paskirsto spaudimą ir išlaikyti jums patogu, o laipioti. Patvarus, sustiprintas poliesterio rišimo medžiagos.Tvirtas legiruotojo plieno, D-žiedai.Svoris talpa: Apie 800kg

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!