Kategorija

Profesionali Plaukų ištiesinimo priemonės Butas Geležies Plaukų Formavimo 2 in 1 Turmalinas Keraminiai Butas Geležies Visiems Plaukų Tipams Gimtadienio Dovanos

Nauja

€29.60

€59.19

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: plokščias pilvukas arbata, hair curler, 1more, plaukų stilius vaškas, geležies garo, ją, fla, medinės šukos, jaukų mini geležies, plaukų geležies.

Profesionali Plaukų ištiesinimo priemonės Butas Geležies Plaukų Formavimo 2 in 1 Turmalinas Keraminiai Butas Geležies Visiems Plaukų Tipams Gimtadienio Dovanos Moterims/Mama/Žmona/Jos

Aprašymas

1.TIK VIENAS ŽINGSNIS: Profesionali plaukų tiesinimo su krypties jungiklis naujas dizainas, tik vienas žingsnis į sukti pagal laikrodžio rodyklę į norimą salonas didelio karščio.Revoliucinis Žingsnis kondicionavimo ir Styler suteikia jums ultra-sklandžiai, šilkiniai plaukai, su vieno mygtuko paspaudimu.

2.MAŽIAU LAIKO: Geriausia butas geležies MCH, nauja šildymo standartas, skirtas plaukų aparatas.Šis butas geležies curler šildo greitai 15s, Taupyti Energiją, Daugiau Patvarus, Trunka Ilgiau, žymiai sumažina bendrą tiesinimo, plaukų formavimo metu, palyginti su įprastinių plaukų ištiesinimo priemonės.

3.NE SNAGGING & NR. MOKĖJIMO: 360°pasukama ilgas laidas butas geležies moterims su kintama plokštės , subalansuotas šilumos plokštės, kuri juda, kai jūs darote.Slankiojo plokštės su kreivų briaunų nuolat koreguoti kampą išvengti snagging jūsų plaukams, kad suteiktų jums daugiau kontrolės, o stilius.

4.GERIAU NEI GARBANOTI GELEŽIES: plokštės plaukų tiesinimo priemonė su kreivų briaunų nuolat koreguoti kampą išvengti snagging savo plaukų ir padaryti jį lengviau naudoti, gražios garbanos ir paplūdimys bangos.Išmesti garbanoti geležies ir gauti šilkiniai-sklandžiai tiesiai arba purios svajinga garbanos tik vieną įrankį!

5.DOVANOS MOTERIMS GIMTADIENIS: puiki dovana jūsų žmona, mama, močiutė, sesuo, dukra, geriausias draugas ar draugė.Tai kuravo plaukų ištiesinimo priemonės daro įdomus ir unikalus dovana, įsitikinkite, kad padaryti, kad specialusis panele savo gyvenime jaučiasi puoselėjo ir mylėjo.

Plaukams Tiesinti

1. Prijunkite geležies ir pasukite jungiklį į tinkamą temperatūrą.Storesnis jūsų plaukai, tuo didesnė sunumeruoti nustatymas turėtų būti.

2. Atskiras plaukus į keletą skirsnių.Sekcijų skaičiaus priklausys nuo storis jūsų plaukus.

3. Vieta ištiesinimo priemonės, kaip arti šaknų skyriuje, kaip įmanoma be degimo sau.

4. Pakaba geležies žemyn taip, kad šildomos pusių paliesti ir jūsų plaukai stovi tarp jų.

5. Paleisti butas geležies žemyn ilgis skiltį plaukų.

6. Paleisti ištiesinimo priemonės per skyriuje kelis kartus, kol ji yra visiškai tiesios.

7. Perkelti ištiesinta gabalas iš kelio ir unclip naują skyrių plaukų.

Plaukai Garbanoti

1. Prijunkite savo geležies ir pasukite jungiklį į tinkamą temperatūrą.Storesnis jūsų plaukai, tuo didesnė sunumeruoti nustatymas turėtų būti.

2. Padalinti plaukus į skirsnius.Net jei turite plonus plaukus, jums gauti geresnių rezultatų, jei jūs dirbate su mažų sekcijų plaukų.

3. Paleisti garbanoti.Patraukti gabalas plaukų norite curl ir suteikti jai greitai teptuku naudojant, pašalinti likusius painiojimąsi.Pakaba butas geležies aplink plaukus ir suteikia jai pusę savo ruožtu taip, kad jūsų plaukai yra U formos.Paspaudę butas geležies šią poziciją, kaip jums judėti žemyn plauko, teisė baigiasi.

4. Atpalaiduokite savo garbanas (pasirinktinai).Jei norite, kad jūsų plaukai atrodo minkštesnė ir laisvesnės, paleisti savo pirštus per garbanos kelis kartus.Garbanos bus išgriauti ir atpalaiduoja, kaip jums tai padaryti.

Min. temperatūra 120 °C
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma plaukų Sausas
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Galia 100-240W
Skersmuo šilumos laidininkas Daugiau nei 31 mm
Maks. temperatūra 230°C
Commodity Quality Certification 3C, CE
Modelio Numeris HD215
Prekės Pavadinimas terkur
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Turmalino keramika
Termostatas Padarinių Segmentai 10
Matmenys Šildymo Plokštė 110x42mm
Elemento Tipas Geležies
Temperatūros Reguliatorius Rankenėlę
Įtampa 100-240v (Dual voltage)
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas 360° Pasukti
Funkcija Automatinis Maitinimo išjungimas, Tarptautinės Įtampos, Stabdžių Plikymo
Optimalus optikos laikas Mažiau nei 1 min.
Sertifikavimo ROHS, UL, BMK
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė Daugiau kaip 50, 000 kartų

Parašyti atsiliepimą

Profesionali Plaukų ištiesinimo priemonės Butas Geležies Plaukų Formavimo 2 in 1 Turmalinas Keraminiai Butas Geležies Visiems Plaukų Tipams Gimtadienio Dovanos

Profesionali Plaukų ištiesinimo priemonės Butas Geležies Plaukų Formavimo 2 in 1 Turmalinas Keraminiai Butas Geležies Visiems Plaukų Tipams Gimtadienio Dovanos

Profesionali Plaukų ištiesinimo priemonės Butas Geležies Plaukų Formavimo 2 in 1 Turmalinas Keraminiai Butas Geležies Visiems Plaukų Tipams Gimtadienio Dovanos Moterims/Mama/Žmona/Jos Aprašymas 1.TIK VIENAS ŽINGSNIS: Profesionali plaukų tiesinimo su krypties jungiklis naujas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!