Kategorija

2021 naujas SS-10675 Senovinių Automobilių Christine aukštųjų Technologijų Plytos Tinka "Pasidaryk pats" Žaislas Vaikams kūrėjas ekspertų Žaislai Kalėdų Dovana

Nauja

€9.13

€11.42

-20 %

Yra sandėlyje

Žymos: blokuoti pokemon, lego ss, "lego" creator statybos, automobilių lego, bendrosios biuro įranga, creator expert lego, automobilis, legoe įranga, biuro įranga, automobilių, dėlionės visata, lėlė arklių.

● Medžiaga:Eco-friendly ABS plastiko.Nekenksmingas chirldren sveikatą.

● Blokų Skaičius: Žiūrėkite paveikslėlio aprašymą

● Pakavimo Sąrašas:Blokai + PDF Instrukcija

produkto dalelių :178PCS

Pristatymo laikas: apie 1 ~ 2 savaites!

● Amžius:≥6 metai

● Spalvomis modelius daro pastatas dar labiau intuityvus.

● Pakuotėje:Ne originalo langelyje,

PASTABA !

Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.NE atspausdintas dalys, lipdukai, daiktų, gyvūnų, neapima variklis, generatorius .

(Tuo atveju, jei SS, galite pasirinkti ateina ne su varikliu, jums reikia nusipirkti variklio patys, prašome būti susipažinęs su juo.)

Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.

Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

Sertifikavimo CE
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Įspėjimas ne valgyti
Plastiko Tipas ABS
Amžius > 6 metų
Modelio Numeris SS-10675, 1364
Brūkšninis kodas No
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
CE Sertifikatas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2021 naujas SS-10675 Senovinių Automobilių Christine aukštųjų Technologijų Plytos Tinka

2021 naujas SS-10675 Senovinių Automobilių Christine aukštųjų Technologijų Plytos Tinka "Pasidaryk pats" Žaislas Vaikams kūrėjas ekspertų Žaislai Kalėdų Dovana

● Medžiaga:Eco-friendly ABS plastiko.Nekenksmingas chirldren sveikatą. ● Blokų Skaičius: Žiūrėkite paveikslėlio aprašymą ● Pakavimo Sąrašas:Blokai + PDF Instrukcija produkto dalelių :178PCS Pristatymo laikas: apie 1 ~ 2 savaites! ● Amžius:≥6

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!