Kategorija

Gugi tinklinėmis Popieriaus Quilling Įrankis Pen Popieriniai laivai "PASIDARYK pats" Scrapbooking

Nauja

€0.96

€2.00

-52 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr iphone atveju liebherr.

Aprašymas:

Gugi tinklinėmis Quilling Priemonių yra pagaminti iš plastiko ir geležies , tvirtas,rūdžių įrodymas, patvarus ir negali deformuotis.

Popieriaus quilling juostinėmis įrankiai tinka pradžioje, quilling mėgėjams, ir quilling mokymo.ji tinka PASIDARYK pats, rankų darbas, todėl atvirukai, todėl laisvalaikis, vestuvės apdaila ir t.t.

Yra 4 skirtingų pakankamai tinklinėmis priemonėmis, pasirinkti,quilling įrankių rinkiniai, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius "pasidaryk pats" amatų.Lengva Naudoti, quilling įrankiai gali lengviau ritininio popieriaus ir būtų lengva laikyti.

16pcs apima 5x violetinis asorti dydžių juostinėmis rašikliai 8x juostinėmis rašikliai, normalaus dydžio, 2x ylos, 1x pincetai; 6pcs apima 4x normalaus dydžio juostinėmis rašikliai, 1xawl, 1x pincetai; 12pcs apima 4x normalaus dydžio juostinėmis rašikliai, 5x violetinė, sumaišyti dydis juostinėmis rašikliai, 1x yla, 1x pincetu, 1x popieriaus ritinį. 14 vnt apima 4x normalaus dydžio juostinėmis rašikliai, 5x violetinė, sumaišyti dydis juostinėmis rašikliai, 1x yla, 1x pincetu, 1x popieriaus ritinį ir 2x kaulų failų įrankis.

Popieriaus quilling įrankiai gali būti naudojami roll dokumentus į įvairias gražus ir subtilus ornamentas.

Komplektą Sudaro:

1 Set Juostinėmis Quilling Įrankis

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Medžiaga Plastikiniai + geležies
Modelio Numeris Popieriaus Quilling Pen
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Gugi tinklinėmis Popieriaus Quilling Įrankis Pen Popieriniai laivai

Gugi tinklinėmis Popieriaus Quilling Įrankis Pen Popieriniai laivai "PASIDARYK pats" Scrapbooking

Aprašymas: Gugi tinklinėmis Quilling Priemonių yra pagaminti iš plastiko ir geležies , tvirtas,rūdžių įrodymas, patvarus ir negali deformuotis. Popieriaus quilling juostinėmis įrankiai tinka pradžioje, quilling mėgėjams, ir quilling mokymo.ji tinka PASIDARYK pats, rankų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!