Kategorija

Nešiojamų Oro Čiužinys, Miega Padas Greitai Užpildyti Oro Pagalvių Super Light Pripučiamas Čiužinys su Pagalve Kempingas Oro Čiužinys,

Nauja

€46.45

€94.80

-51 %

Yra sandėlyje

Žymos: vakuuminis vandens siurblys kempingas, kėdė kartus, sikeo nešiojamų oro siurblys, lauko kėdė, nešiojamų kempingas oro siurblys, nešiojamų oro lova siurblys, nešiojamų oro slėgio siurblys, kėdė iškylą, baterija vandens siurblys kempingas, stovykla kėdė.

Specifikacija:

Medžiaga: 40D nailonas + TPU kompozicinės medžiagos

Dydis: 205 x 120 x 6 cm

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Ypatybė:

1.Atnaujinti built-in siurblys: nėra papildomo oro siurblys, ir išvengti sumišimą kandiklį.Tiesiog paspauskite siurblio kelis kartus su jūsų rankų ar kojų, netgi vaikai gali išpūsti ir deflate lengvai ir greitai.Su įmontuota pagalvė, jums nebereikia nerimauti, pagalvės nukristi miego metu arba pamiršta atnešti pagalvę praleisti naktį blogai.

2.Patogiau ir didesnis dydis: 6 cm storis yra pakankamai blokuoti drėgmės ir šalčio ant žemės.Yra ryšys mygtukai ant abiejų pusių, kad būtų galima lengvai sujungti du kempingas, čiužiniai, padidinti erdvę.Ilgesnė, platesnė ir patogiai visą naktį.

3.Atskiras pripučiami, revoliucinio dizaino-ar jūs kada nors manoma, kad užpildyti pagalvėlė ir pagalvę su daugiau dujų, tuo pačiu metu, siekiant, kad jums patogiau, kai jums užmigti naktį.Mes turime nustatyti papildomą vožtuvą ant pagalvės išpūsti arba oro išleidimo lėtai koreguoti bendrovės jums patinka.Prašome uždaryti po to, kai pučia su savo burną kelis kartus.Jūs gausite visiškai skirtingas patirtis.

4.Patogus oro pagalvė ir plyšimui atsparios medžiagos: dvipusis 40D nailonas + TPU kompozicinės medžiagos turi puikų vandens atsparumo, sandarumo ir plyšimui atsparumas.Korių oro pagalvė yra patogesnė ir turi didesnį slėgį, guolių pajėgumą.Naudojami oro pagalvė paskirsto spaudimą ir tolygiai gauti jėga.Pereiti 200kg keliamoji bandymo 24 valandas prieš paliekant gamyklą, ir nėra oro nutekėjimo.

5.Du kartus miega trinkelėmis, erdvės taupymas: lengvas ir kompaktiškas pripučiamas trinkelėmis!Jūs galite mėgautis kempingas tik su motina, ji yra lengva laikyti ir kelionės.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip vaikų žaidimo kilimėlis, paplūdimio kilimėlis, ir laikinos nakvynės kilimėlis svečiai.

Paketą, Įskaitant:

1 x Miega padas

Prekės Pavadinimas FoPcc
Pagal Pripučiamos Režimas Išorės Pripūtimo Siurblys
Lauko Veikla Stovyklos
Medžiaga TPU Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Oro Čiužinys, Miega Padas Greitai Užpildyti Oro Pagalvių Super Light Pripučiamas Čiužinys su Pagalve Kempingas Oro Čiužinys,

Nešiojamų Oro Čiužinys, Miega Padas Greitai Užpildyti Oro Pagalvių Super Light Pripučiamas Čiužinys su Pagalve Kempingas Oro Čiužinys,

Specifikacija: Medžiaga: 40D nailonas + TPU kompozicinės medžiagos Dydis: 205 x 120 x 6 cm Pastabos: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!