Kategorija

GXLOCK Silikono Analinis Kaištis Suaugusiųjų Dildo Butt Plug Analinis Expander Bdsm Sekso Žaislai Moterims, Moteriška Masturbacija Massager 18, Sekso Parduotuvė

Nauja

€6.49

€8.66

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: analinis žaislas, bondag, seksualinio žaislo, bdsm gėjų, dildo didžiulis, bdsm žaislas, analinis, sekso lėlė, vibrat, vyrai užpakalis masturbator.

Sveiki atvykę į GXLOCK, mūsų produktai yra garantuotas, kad būtų nekenksmingos žmogaus organizmui, prašome būti tikri, naudoti, Prašome Sekti mūsų parduotuvėje mėgautis papildomos nuolaidos!!!

KOKS YRA GERIAUSIAS DILDO MAN?

Geriausia dildo jums yra vienas, kad ateina su funkcijų, kurios atitinka savo paskirtį.Jei jūs esate pradedantysis, pasirinkti nedidelį, dildo ir lengviau į tai, kaip jūs jį naudoti daugiau dažnai.Laikui bėgant, galite pereiti prie didesnės dildo, jei norite.

Tikroviškas kūno spalvos vibratorių, kuris atkartoti penis su venų ir tekstūruotos sėklidės yra puikus subverting lyčių vaidmenis ir roleplaying.Gauti kūrybinės su roleplaying, eiti su gyvūnais vibratorių ar svetimų vibratorių.

KAIP NAUDOTI DILDO?

Pasirinkti tinkamą dildo - Pasirinkti vieną, kuris atitinka jūsų poreikius ir pageidavimus.Meilės jausmas užpildyti ir ištiesė?Jūs esate privalo rasti kažką, kad jums tinka iš mūsų asortimento didžiulis vibratorių.

Tepalo iki - Kai didelis vibratorių gali būti sunku įterpti patogiai.Taikyti kai tepalo ant savo dildo prieš įdėdami jūsų išangę ar makšties ir traukos toli!Tačiau, nenaudokite silikono tepalas su silikonu vibratorių, naudoti vandens pagrindu tepalo vietoj.

Ieškoti techniką, galite naudoti trumpas ir paviršutiniškas thrusts skatinti jautriausios nervų galūnės pirmoje ⅓ vaginą, ar trauka giliai palei visą jų ilgį, vaginą arba išeinamąją angą su dildo, kad yra tvirtai ir sklandžiai.

Pieno savo G-taško arba prostatos - Stumti dildo nuo viršaus jūsų makšties sienos arba priekinės sienelės tiesiosios žarnos ir vilkite patarimas savo dildo visoje jūsų G-spot, arba P-vietoje, kaip jūs ją ištraukite.Kartokite šį judesį, kol pasieksite intensyvus orgazmas, kad jums jaustis viso kūno.

Užpildykite sau - Jums ne visada reikia trauka arba perkelti savo dildo įvairiais būdais.Jūs galite tiesiog palikti jį viduje jus, kad pripildymo jausmas, o jūs skatinti savo clit ar penio orgazmą!

KAIP VALYTI DILDO?

Nuplaukite šiltu vandeniu, švelniai dezinfekuoti muilą ir nuvalykite švaria šluoste.Gerai išskalaukite ir padėkite butas išdžiūti.Taip pat galite naudoti nealkoholinis valymo servetėlės, kad nesugadintumėte faloimitatoriai, pagaminti iš silikono.GXLOCK Silikono Analinis Kaištis Suaugusiųjų Dildo Butt Plug Analinis Expander Bdsm Sekso Žaislai Moterims, Moteriška Masturbacija Massager 18, Sekso Parduotuvė Sveiki atvykę į Spalvų Klubas Modelio numeris:XS-A021 Dydis:130mm*125mm*67mm*52mm*31mm(žiūrėkite paveikslėlio aprašymą) siurbtukas;Jokia Medžiaga: Medicinos saugus silikonas Funkcija: Balta/Pilka/Juoda/Rausva #Vandeniui atsparus, lankstus, minkštas, vidutinio sunkumo, nešiojamų. #Atkreipkite dėmesį, kad: Tai dydis pateikta informacija yra tik nuoroda tik,leisti 1-5mm skirtumas dėl vadovo matavimo,Ačiū!mo,labai Ačiū!

Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
dydis 52mm*31mm
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No

Parašyti atsiliepimą

GXLOCK Silikono Analinis Kaištis Suaugusiųjų Dildo Butt Plug Analinis Expander Bdsm Sekso Žaislai Moterims, Moteriška Masturbacija Massager 18, Sekso Parduotuvė

GXLOCK Silikono Analinis Kaištis Suaugusiųjų Dildo Butt Plug Analinis Expander Bdsm Sekso Žaislai Moterims, Moteriška Masturbacija Massager 18, Sekso Parduotuvė

Sveiki atvykę į GXLOCK, mūsų produktai yra garantuotas, kad būtų nekenksmingos žmogaus organizmui, prašome būti tikri, naudoti, Prašome Sekti mūsų parduotuvėje mėgautis papildomos nuolaidos!!! KOKS YRA GERIAUSIAS DILDO MAN? Geriausia dildo jums yra vienas, kad ateina

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!