Kategorija

60cm Dirbtinis žali Lapai Palmių Lapų Augalų, Plastikiniai Bonsai Lapai Sodo Namų Vestuvių Stalo Puošyba, Dekoravimas

Nauja

€18.77

€26.45

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: lapų vaza, paukščių žaidimas, sculptur, 2mm bananų lizdas, palmių, dirbtinių palmių, pranešk apie netikrą palmių, pranešk apie netikrą vejos, dirbtinių palmių, pranešk apie netikrą palmių.

(1)[Medžiaga]: Dirbtinės Palmių Lapai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko medžiagos , minkštos, cheminius kvapus nemokamai.Metalinės vielos viduje remti plastiko kyla, realus ir lengva formuoti.

(2)[Rafinuotas Palmių Žaluma Augalai]: Kad Arekų Palmių lapų pateikti liekną figūrą ir atrodo natūraliai sluoksnių, kai vyko kaip krūmas, su realaus ieško kyla apdailos.Jie gali pridėti šviežių touch į savo namų dekoro, gėlių kompozicijos, vestuvių ir partijas, ir kiti papuošalai.

(3)[Privalumų, palyginti Audinio Lapai] : lapai rodo, matinis išvaizda kaip realios tie, kurie be audinio tekstūra.Patvarus Plastiko Palmių Lapų galima nuvalyti vandeniu, tiesiogiai su ne nerimauti blukimas, ir mažai techninės priežiūros darbus, reikia kartą nustatyti.

(4)[Wide-Naudoti Dirbtinių Tropinių Augalų Dekoracijos]: Puikus Hawaiin Šalis ,vynuogynų šalis,Tropikų Dekoracijos , Atogrąžų Saloje, Džiunglių Šalis Reikmenys, Palmių Lapų, Baseinas šalis , Vestuvių Palmių Lapų Išdėstymas , Restoranas Dekoro , Amatų Priėmimo , Koncesijos Stovi , Greito Maisto Parduotuvė , Gimtadienio , Baby Shower Dekoracijas ir namų dekoro.

medžiaga: plastikas

Spalva: žalia

Svoris: 122.0 g

Dydis: 60CM

1PC

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Medžiaga Plastikiniai
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Stilius Gėlė
Tipas Kita
Proga šalis
Modelio Numeris HG25961A1
gėlių stilius Gėlių Filialas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

60cm Dirbtinis žali Lapai Palmių Lapų Augalų, Plastikiniai Bonsai Lapai Sodo Namų Vestuvių Stalo Puošyba, Dekoravimas

60cm Dirbtinis žali Lapai Palmių Lapų Augalų, Plastikiniai Bonsai Lapai Sodo Namų Vestuvių Stalo Puošyba, Dekoravimas

(1)[Medžiaga]: Dirbtinės Palmių Lapai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko medžiagos , minkštos, cheminius kvapus nemokamai.Metalinės vielos viduje remti plastiko kyla, realus ir lengva formuoti. (2)[Rafinuotas Palmių Žaluma Augalai]: Kad Arekų Palmių lapų pateikti liekną

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!