Kategorija

9 Pak Virtuvės Patiekalas Teptuku Būti 1 Bambuko Krūmų Valymas Šepetėliu ir 8 Pakeitimas Teptuku Vadovai Virtuvė Kambarys Valymas

Nauja

€11.48

€14.00

-17 %

Yra sandėlyje

Žymos: honda xr starteris svirtis.

Pakankamas kiekis:jūs gausite 9 pak bambuko patiekalas teptuku būti 1 bambuko medienos patiekalas teptuku ir 8 pakeitimas teptuku vadovai, geras derinys ir pakankamą kiekį gali patenkinti savo dienos valymo ir keitimo poreikius, todėl jūsų kasdieninę namų valymo lengviau ir greičiau.

Vidutinio dydžio: į puodą teptuku priemonių, bendro dydžio, naudoti, apvalus šepetys galvos ir extra-ilga rankena lengvai pasiekia į kampus ir įtrūkimų.

Asistentas kasdienis gyvenimas: patvarus šeriai atlaikyti išlaikyti formą na, standus augalų pluošto yra puikus šveitimo šepečiai ir kruopštaus valymo, rankena pagaminti iš natūralaus bambuko medžio, amžiaus grakščiai ir pakankamai tvirtos, naudoti kasdien.

Ergonomiškas dizainas: mūsų bambuko patiekalas šepetėlių kotai yra suprojektuoti taip, kad patogiai tilptų efektyvus valymas, ten yra nerūdijančio plieno žiedas pabaigoje rankena, kuri gali būti pakabinti ant sienos, kad sausai po naudojimo, todėl patogu ir higieniška.

Kartų naudoti: šių indų plovimo šepetys gali būti taikomas įvairioms progoms, tokioms kaip valymas jūsų puodai, keptuvės, puodai, kriauklės ir patiekalų virtuvė, taip pat gražus valymo vonios kambarys, stalo, sienų, grindų, langų ir t.t, gražus pagalbininkas jūsų kasdieniame gyvenime.

spalva: mediena spalva

Medžiagos: bambuko + sizalio

Pakuotės Turinys:

1 x 23x4.7x4.3cm dubenį šepetys

8 x 4.8x4cm teptuku galvos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Dubuo šepetys
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Naudojimas VIRTUVĖ
vidutinio dydžio puodą teptuku priemonių val. 23 x 4.8 x 4 cm, 9 x 1.89 x 1.57 cm
Kartų naudoti šių indų plovimo šepetys gali būti taikomas įvairiomis progomis, pvz.
Stilius Ranka
Asistentas kasdieniame gyvenime patvarus šeriai atlaikyti išlaikyti formą gerai, standus augalų pluošto, yra p
Tinkamas kiekis jūs gausite 9 pak bambuko patiekalas teptuku būti 1 bambuko medienos patiekalas b
Ergonomiškas Dizainas mūsų bambuko patiekalas šepetėlių kotai yra suprojektuoti taip, kad patogiai tilptų už effi
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti

Parašyti atsiliepimą

9 Pak Virtuvės Patiekalas Teptuku Būti 1 Bambuko Krūmų Valymas Šepetėliu ir 8 Pakeitimas Teptuku Vadovai Virtuvė Kambarys Valymas

9 Pak Virtuvės Patiekalas Teptuku Būti 1 Bambuko Krūmų Valymas Šepetėliu ir 8 Pakeitimas Teptuku Vadovai Virtuvė Kambarys Valymas

Pakankamas kiekis:jūs gausite 9 pak bambuko patiekalas teptuku būti 1 bambuko medienos patiekalas teptuku ir 8 pakeitimas teptuku vadovai, geras derinys ir pakankamą kiekį gali patenkinti savo dienos valymo ir keitimo poreikius, todėl jūsų kasdieninę namų valymo lengviau ir greičiau. Vidutinio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!