Kategorija

Spaustuku, Super Apkabos, Trikojo Sujungtas Kamuolį Galva Karšto Batų Stovo Galvutė su 1/4 3/8 Colio Sriegiu Adapteris

Nauja

€7.89

€12.33

-36 %

Yra sandėlyje

Žymos: electro masažas lytis, miliboo trikojo dolly, fotoaparato trikojo, kamuolį galva trikojo, mielas telefono stovas, hp pavilion dv7 nešiojamas kompiuteris amd pagrindinė plokštė, skystis galvos video, trikojo tvirtinimo varžtas, krabų žnyplės, induro trikojo galva.

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } [Fotografija Super Apkabos] su 1/4 colių ir 3/8 colio sriegiu klipai DSLRs, fotoaparatai, šviesos stovi, lenkai, žibintai, skėčiai, kabliai, lentynų, crossbars, gali turėti daiktų iš 0.55-colių 2.16 - colių pridėti super klipas su non-slip guminis padas viduje, padidina trintį ir sumažinti nulio, baras, yra stabilesnis ir saugesnis.Neleiskite, kad jūsų paraiška stumdomas ir įbrėžimas.

[Prisijungti] Fotografijos Super Apkaba leidžia jums pridėti papildomų priedų, tokių kaip: B. Pridėti kamuolį galva į ją prijungti LED šviesos, veiksmo kamera ir mikrofonas.Yra ir daugiau sąrankos parinktis įdiegti kamera, foto priedai.

[Adapteris] šalto batų adapteris fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties prijungti darbai labiausiai kameros, įskaitant "Canon", "Nikon", "Olympus", " Pentax, Panasonic, Fujifilm, Kodak, trikojis, LED vaizdo šviesos, blykstė, LCD monitorių ir kitų priedų, su 1/4 colių varžto sriegis.

[Aukščiausios Kokybės] fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties kalno, yra šviesa, bet yra pagamintas iš tvirtos medžiagos ir tiksliai, anoduoto aliuminio medžiagų CNC procesą.Jis yra tvirtas ir patvarus ir negali lengvai būti paveikta, arba sulaužyta.

Spalva: juoda

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pakuotės turinys:

1 x metalo kameros stovas

1 x trikojo kamuolį galva

1 x 1/4 colių - 3/8 colių varžtas adapteris

1 x 1/4 colių - 1/4 colių varžtas adapteris

2 x 1/4 colių - 3/8 colių riešutų adapteris

1 x veiksmo kameros adapteris

1 x veiksmo kamera varžtas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Tipas Mini Tripod / Lightweight
Naudoti Vaizdo Kamera, Veiksmo Kameros, 360° Vaizdo Kamera, Point & Shoot Cameras, Specialios Vaizdo Kameros, DSLRs, Išmanieji telefonai, Veidrodžio Sistema, Vaizdo Kameros, Skaitmeninių Kino Kamerų
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas LDK.aI
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Spaustuku, Super Apkabos, Trikojo Sujungtas Kamuolį Galva Karšto Batų Stovo Galvutė su 1/4 3/8 Colio Sriegiu Adapteris

Spaustuku, Super Apkabos, Trikojo Sujungtas Kamuolį Galva Karšto Batų Stovo Galvutė su 1/4 3/8 Colio Sriegiu Adapteris

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } [Fotografija Super Apkabos] su 1/4 colių ir 3/8 colio sriegiu klipai DSLRs, fotoaparatai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!