Kategorija

20PCS Odos Spausdinimo Įrankis "PASIDARYK pats" Rankų darbo Odos Dekoratyvinis Modelio Spaudos Spausdinimo Įrankis Įspaudas Dekoratyvinis Graviravimo Įrankis

Nauja

€11.15

€15.93

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: šilumos presavimo medžio, odos štampavimo įrankiu karšto, oda, odos, odos drožyba presavimo įrankiai, corretor, odos priemonė, custom odos piniginės, bag, odos raštą, antspaudas, priemonė šalinant žiedai.

Aprašymas:

Odos Štampavimo Rinkinys yra puikus starter kit naujų ar pradedantysis odos crafter.Įskaitant įvairių skirtingų modelių, kurie puikiai tinka odos amato, bet jūs taip pat gali būti naudojami keramikos ir keramikos.Ji gerai tinka raižybos, štampavimo, ir puikiai apdorodami jūsų odos dizainas.Jis yra tvirtas, kietas metalo, kuris yra tvirtas, patvarus naudoti, ir jos neslidžia rankena leidžia lengvai uždėti antspaudą modelio ant odos.Tai patogus įrankis yra lengva naudotis, ir jūs galite atlikti bet kur, kur jūs norite.

1. Odos Crafting Rinkinys - Tai odos rinkinį, įskaitant 20 vienetų odos drožyba antspaudai.

2. Oda Nustatyti - Ji gali antspaudas modelius ant odos greitai ir be vargo.Padėti formuoti oda gražiai, kad jūsų oda projektų unikalus ir profesionalus.

3. Geras Asmeninį Įrankiai - Jeigu jūs norite ieškoti savo stiliaus ar norite sutaupyti šiek tiek pinigų pirkti krepšiai, jūs galite naudoti šį oda formavimo rinkinį, kad jūsų ypatinga krepšiai, piniginės ir raktų maišeliai.Taip pat jį galima naudoti pradedantiesiems.

4. Patvarus & Aukščiausios Kokybės, Pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagų, kurios garantuoja ilgalaikę, gerai vartotojo patirtį, ir lengva naudoti.

5. Puiki Dovanų Idėja - Jei jūs ieškote mąstantis dovana savo ypatingą draugą ar šeimos, ar norite, kad dizainas unikalus odos dovana, tada patraukti šio odos reikmenų rinkinys.Nustebinti parankinis šeimos!Dalintis ir skleisti meilę.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Odos spausdinimo įrankiai

Medžiagos: Cinko lydinys

Dydis: 105mm

Kiekis: 20pcs

Pakuotė:

20* Odos Štampavimo "PASIDARYK pats" Priemonė

Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris Odos Štampavimo "PASIDARYK pats" Priemonė
Parama Didmeninė/Dropshiping
Medžiaga Cinko Lydinys
Pakuotė 20* Odos Štampavimo "PASIDARYK pats" Priemonė
Tipas Odos spausdinimo įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas 20pcs Metalo Oda Darbo Balno Rankų Formavimo Priemonės
pristatymas Greitas Pristatymas
Kiekis 20PCs
dydis 105mm
Tipas Didmeninės No
sandėlyje Tinkamas

Parašyti atsiliepimą

20PCS Odos Spausdinimo Įrankis

20PCS Odos Spausdinimo Įrankis "PASIDARYK pats" Rankų darbo Odos Dekoratyvinis Modelio Spaudos Spausdinimo Įrankis Įspaudas Dekoratyvinis Graviravimo Įrankis

Aprašymas: Odos Štampavimo Rinkinys yra puikus starter kit naujų ar pradedantysis odos crafter.Įskaitant įvairių skirtingų modelių, kurie puikiai tinka odos amato, bet jūs taip pat gali būti naudojami keramikos ir keramikos.Ji gerai tinka raižybos, štampavimo, ir puikiai apdorodami

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!