Kategorija

Acasis Multi USB 3.0 Hub 10 uostus Didelės Spartos Su ON OFF Jungiklis Adapteris, Splitter USB Expander Kompiuterių Priedai

Nauja

€30.96

€47.63

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: ratai sunku, acasis kietąjį diską, 18 hole hub, hub, pritaikyti usb, meilan kompiuterių priedai, 16 hole hub, kompiuterių aksesuarai mobilieji telefonai, asmeninių kompiuterių priedai, hub usb.

Pastaba:hub dirbti tik po to, kai jūs prijunkite maitinimo adapterį.

MULTI USB PRIEVADO EXPANDER: Mūsų USB Hub turi 10 USB Duomenų Perdavimo Uostus, kuris daro jį labai lengva prijungti kelis USB įrenginių prie KOMPIUTERIO ar nešiojamojo kompiuterio, tuo pačiu metu, pvz., klaviatūra, pelė, kortelių skaitytuvas, kamera, ir dar daugiau.

ĮKROVIMO PRIEVADAI: Šis USB plėtros centru ateiti su greito įkrovimo lizdas leidžia įkrauti mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, fotoaparatų ir garsiakalbiai ir daugiau, ir automatiškai aptinka ir užtikrina optimalų įkrovimo srovę.

ATSKIRAS įjungimo/IŠJUNGIMO JUNGIKLIAI: 10 port USB skirstytuvo turi įmontuotą ir IŠJUNGIMO jungikliai su LED indikatoriai kiekvienai uosto.Jūs galite įjungti/išjungti atskirą USB prievado be ištraukite visą stebulę.

DIDELĖS SPARTOS DUOMENŲ: Tai USB 3.0 Hub suteikia iki 5 Gb / s duomenų greitį, o tai reiškia, jums bus perduoti HD filmų sekundėmis, ir tai yra atgal suderinama su USB 2.0/1.1.

PLATUS SUDERINAMUMAS: Ji yra suderinama su USB 3.0, USB 2.0, USB 1.1 ir USB 1.0 prietaisai.Jis taip pat suderinamas su daugeliu operacinių sistemų: Windows XP/2003/Vista/7/2008/8 ir Mac/MacBook/MacBook Air/ "MacBook Pro" ir daugiau.Tai puikus aksesuaras turėti tyrimas, mokykloje arba jūsų biure.

Feature6 USB priedai
Linijos Ilgis 100cm
produkto quality2 ABS
Uostai 10
Skaičius sąsajos 10 uostas
Ilgis 100cm
Feature2 usb hub 3.0/HUB USB 3.0/USB 3.0 HUB
Spalva Juoda/Sidabrinė
Kištuko Standartas EU
Sąsajos Tipas USB 3.0
Feature5 10 port usb 3.0 hub
Modelio Numeris SS-710MB
Palaikomos sistemos "windows xp", Vista, 7, 8, 8.1, 10, "Mac OS" ir "Linux"
Pareigos Nėra
Feature4 usb 3.0 splitter
STANDARTAS USB 3.0
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Acasis
Feature3 usb 10 uostas
Sertifikavimo CE, FCC
Būti taikoma Apple Macbook/ Nešiojamas KOMPIUTERIS
Maitinimo Šaltinis 10 UOSTĄ 12V 4A Maitinimo Adapteriu
Feature1 usb hub power
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

Acasis Multi USB 3.0 Hub 10 uostus Didelės Spartos Su ON OFF Jungiklis Adapteris, Splitter USB Expander Kompiuterių Priedai

Acasis Multi USB 3.0 Hub 10 uostus Didelės Spartos Su ON OFF Jungiklis Adapteris, Splitter USB Expander Kompiuterių Priedai

Pastaba:hub dirbti tik po to, kai jūs prijunkite maitinimo adapterį. MULTI USB PRIEVADO EXPANDER: Mūsų USB Hub turi 10 USB Duomenų Perdavimo Uostus, kuris daro jį labai lengva prijungti kelis USB įrenginių prie KOMPIUTERIO ar nešiojamojo kompiuterio, tuo pačiu metu, pvz., klaviatūra,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!