Kategorija

Magic Bean Sukasi Kubeliai Jutimo Išskleidimo Fidget Žaislas Anti Stresas Antistress Įspūdį Žaislas Suaugusiems Vaikas

Nauja

€1.45

€2.77

-47 %

Yra sandėlyje

Žymos: anti stresas, adhd fidgeting, ji pop, fidget žaislai suaugusiems kubas, antistress ranka, suaugusiųjų sekso parduotuvė, pen vaikams, žaislai, jutimo žaislas, dviračio grandinės fidget žaislas, kubas fidget žaislas.

Savybės:

1. Išskleidimo: Tai magic bean sukasi kubas yra nauja švietimo žaislas, skirtas smegenų vystymąsi.Ji gali išlaikyti jūsų pirštai užimtas, padėti sumažinti streso ir nerimo, ir leidžia jums sutelkti dėmesį ir atsipalaiduoti.

2. Plėtoti žvalgybos: 3 sukasi magic bean kubeliai įvairių spalvų palankios auginti erdvinę vaizduotę, loginį mąstymą ir pirštų lankstumą.Jie taip pat padeda naudotis praktinių įgūdžių, stebėjimo įgūdžius ir spalvų atpažinimo įgūdžius.

3. Medžiagos ir dizainas: magic bean besisukantis žaislas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, su neteisėtų daleles kraštas, kuriame gali naudotis suėmimo ir masažas delno.Jie yra kruopščiai suprojektuoti su 4 įgaubtas 0-formos skyles, kiekvienas su daug karoliukai stumti kilnojamąjį ir pasukti centrinio modulio.

4. Patogu nešiotis: magic bean kubo žaislai yra tinkamų žmonių, kuriems per 14 metų.Kiekvienas yra pakankamai lengvas, turi būti įdėti jūsų kišenėje, leis jums mėgautis stebuklinga žaidimai biure, mokykloje, namuose ar kelyje, ir gali būti paimtas žaisti bet kada, bet kur.

5. Ideali dovana: Magic piršto žaislai yra idealus dovanos artimiesiems, draugams ir kolegoms.Tai ne tik naudinga smegenų vystymuisi, bet taip pat geras mažinant streso ar nerimo.Ji gali padėti jums pašalinti nuobodulio, kai laukia eilėje draugais.

6. Su vilko dantų masažo rankenėlę, sutelkti nedideliuose plotuose, tinka visų amžiaus grupių, be erškėčių, geležinkelių masažas, vienoda jėga.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 12*9*2.8 cm/4.72*3.54*1.10 cm

Svoris: apie 106g

Pakavimo Sąrašas:

1 * Magic Bean Sukasi Kubeliai

(Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.)

Pastabos:

1. Dėl skirtingos kameros įranga, šviesos ryškumą ir ekranas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas apie 0.1-2 cm/0.04-0.79 cm.

null

Temos Sportas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas MINOCOOL
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Rekomenduojame Amžius 12+y
Įspėjimas No

Parašyti atsiliepimą

Magic Bean Sukasi Kubeliai Jutimo Išskleidimo Fidget Žaislas Anti Stresas Antistress Įspūdį Žaislas Suaugusiems Vaikas

Magic Bean Sukasi Kubeliai Jutimo Išskleidimo Fidget Žaislas Anti Stresas Antistress Įspūdį Žaislas Suaugusiems Vaikas

Savybės: 1. Išskleidimo: Tai magic bean sukasi kubas yra nauja švietimo žaislas, skirtas smegenų vystymąsi.Ji gali išlaikyti jūsų pirštai užimtas, padėti sumažinti streso ir nerimo, ir leidžia jums sutelkti dėmesį ir atsipalaiduoti. 2. Plėtoti žvalgybos: 3 sukasi magic

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!