Kategorija

10VNT Raudona-juoda "PASIDARYK pats" Tapybos Akmens Piešimo, Tapybos, Uolų Akmenys Kūrybos Rankomis Dažyti "PASIDARYK pats" Poliravimo Akmenukai

Nauja

€10.17

€19.92

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: brangakmenių apvalus akmenukas, pakabukas tikėjimo apvalus akmenukas, akmenukas kūrybos sodas, akmenukas kūrybos dekoratyvinis, fitbit pebble laikas, plieno dolphin kūrybos, kūrybos pieštuko atveju nbx, kūrybos pebble garsiakalbis, skaitmeninis žiūrėti akmenukas, "pebble" pasidaryk pats " creative.

Aprašymas

dažymui!Mūsų uolų jau pasirinko specialiai jų aukščiausios kokybės.Akmenys yra sklandžiai vašku, kuris daro meno kūrinį, tikrai!Paruoštas dažyti tiesiai iš maišelio su poliravimo, skalbimo ar prep darbą reikia.Tapyba ant lygaus neakytojo paviršiaus yra daug lengviau, nei grubus, be kauliukų paviršiaus.Sklandžiai uolų pakėlė ir surūšiuoti, todėl galite sukurti asmeninį meno kūriniai.

Funkcija

- Spalva: pilka, juoda.

- Medžiaga: Mūrinis.

- Dydis: 6x5x2cm.

- Mūsų Uolų, yra aukščiausios kokybės ir gali būti naudojamas visų rūšių meno, amatų aplink namus!Gali būti naudojamas "PASIDARYK pats" reljefą, Sodina augalus ar žuvų tankai ribos yra begalinis, naudojimo!

- Tai suteikia jums menininkas galimybę skirtingų asmenybių kiekvienam meno kūrimas.

- dažymo, sklandžiai vašku, kuris daro meno kūrinį, tikrai!Paruoštas dažyti tiesiai iš maišelio su poliravimo ar prep darbą reikia.

- Pasidalinti su daugybė kitų, slėpti savo kūrinius kitiems, rasti ar rodyti savo namuose ir sode.

- Dydis ir forma kiekvieno akmens skirsis, todėl jūs galite būti kūrybingi ir kurti unikalius ir ypatingo dizaino už kiekvieno upės akmens.

10 x Uolų Tapyba

Antspaudas No
Trinamą Ar Ne No
Modelio Numeris Dažyto akmens "PASIDARYK pats"
Tipas Meno žymeklis
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis pakuotėje 10 Spalvų/Box
Pakuotė Nustatyti
Spalvų Kiekis 10 spalvų

Parašyti atsiliepimą

10VNT Raudona-juoda

10VNT Raudona-juoda "PASIDARYK pats" Tapybos Akmens Piešimo, Tapybos, Uolų Akmenys Kūrybos Rankomis Dažyti "PASIDARYK pats" Poliravimo Akmenukai

Aprašymas dažymui!Mūsų uolų jau pasirinko specialiai jų aukščiausios kokybės.Akmenys yra sklandžiai vašku, kuris daro meno kūrinį, tikrai!Paruoštas dažyti tiesiai iš maišelio su poliravimo, skalbimo ar prep darbą reikia.Tapyba ant lygaus neakytojo paviršiaus yra daug lengviau,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!