Kategorija

O-Žiedas VITONAS FKM sandariklis Remonto Skeletas Tepalo Sandarinimo Tarpinės Sandarinimo poveržlė WD 2.62 mm ID 6.02 mm-247.32 mm

Nauja

€1.84

€2.62

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: vamzdis vitonas fkm, sankabos kamščiatraukis, žalia vitonas o žiedai, žiedo g, nbr-o žiedu, o žiedas, vitonas alyvos sandarikliai uk, "toyota" naftos nutekėjimo tarpiklis, žarnos o žiedas, 5mm gumos antspaudas.

Susiję Produktai

Spauskite ant nuotraukos žemiau, norėdami pirkti produkto jums reikia.

Spalva : Žalia

Spalva : Ruda

Produkto Informacija

Pavadinimas: O Tipo sandarinimo žiedas

Gamintojas: yibiao

Medžiaga: Fluorous gumos FKM

Spalva: Žalia

Temperatūra: nuo -20℃ iki +280℃

Kranto Kietumas: 70°

Dydis: Vielos Skersmuo (2.62 mm) vidinis skersmuo (6.02 mm 247.32 mm)

Produkto Savybės

Privalumai: Patvarus fluoro guma, atspari šilumai, aliejus, senėjimui, trinčiai, ozonui, kuro ir cheminių; Stiprus sandarinimo ir gera airtightness

Žanras: O-žiedas apvalaus skerspjūvio pateikti antspaudas tarp cilindro formos sutampa paviršių.Jie yra paprastai vertinamas varikliai, flanšai, vožtuvai, Automobilių, mechaniniai sandarikliai, siurbliai, pastovaus slėgio vožtuvai, prietaisai ir t.t.

Naudojimas: Fluoro guma O-žiedas suteikia sandarinimo ir apsaugo nuo ištekėjimo už įvairių programų, tokių kaip vandentiekio, mašinos, hidraulinė ir pneumatinė remontas, ir tt

PASTABA: Prašome patvirtinkite reikiamą dydį ir medžiagą prieš perkant, ir įdiegti ją į reikiamą vietą

Gaminio Dydis

Prekės Informacija

Gerai hermetizuoja

Naudojant aukštos kokybės medžiagą, geros sandarinimo veiklos, nėra savotiškas kvapas, nėra lengvai deformuojasi, saugi ir ekologiška.

Bauda poliravimas

Aukštos kokybės paviršiaus meistriškumo, paviršius yra lygus , be šerpetų.

Tikslūs dydis

Dydis tikslus, paklaida yra mažas, uždarymo yra gerai, ir spalva nebus išnyks ilgą laiką.

Proceso aplinkos apsaugos

Aukštos kokybės žaliavų, yra didelis fluoro guma, puiki kokybė, aplinką tausojančių technologijų ir formaldehidas-nemokamai.

Produkto Nuotraukos

Matavimo Būdas

Produkto naudojimo diapazonas

T jis O formos sandarinimo žiedas tinka montuoti ant įvairių mechaninių įrenginių, ir vaidina sandarinimo vaidmenį su statinio ar juda valstybės nustatytą temperatūros, slėgio, ir įvairių skysčių ir dujų žiniasklaida.Jis yra plačiai naudojamas staklės, laivai, automobilių, aviacijos ir kosmoso įranga, metalurgijos mašinų, chemijos mašinos, inžinerija mašinos, statybos mašinos, žemės ūkio technika, įvairūs prietaisai ir matuokliai.

Express Paslaugos

Kompanija oficialiai žada:

Greitas pristatymas, mes išsiųsti savo daiktą per 24 valandas, kaip greitai, kaip galite pateikti užsakymą, jis gali prireikti daugiau laiko, per atostogas.

Pastaba: Jei turite kokių nors pasiūlymų, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kaip mes nuoširdžiai norime, kad kiekvienas klientas turi didelį prekybos expreoence www.ptextile.lt.

Pastaba: Ten buvo labai vėluojama į sklypus iš laisvos logistikos kanalai.Prašome pabandyti pasirinkti sumokėti logistikos kanalus, tokius logistikos kanalai:

Pastaba: taikymo sritį logistices platinimas gali iki daugiau nei 100 šalių.Prašome kreiptis į logisrices metodo pasirinkimo rinkinį.Pristatymo terminas nuotolinio šalyse ar regionuose, turėtų būti pratęstas iki apie 10 dienų.

Po Paslaugos

Kompanija oficialiai žada:

Jeigu yra gaminio kokybės problema, mes suteiksime jums su grąžinimui kuo greičiau, prašome būti tikri, kad pirkti.

Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis laiku, suteiksime gaminio parametrų rezultatų paaiškinimas paslaugos kuo greičiau.

Tai yra mūsų paslaugos principas-teikti Dievo kaip paslauga į klientų aptarnavimą.

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime suteikti man daugiau motyvacijos.

Medžiaga Teflono
Modelio Numeris FKM O ŽIEDAS
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Žiedo Tarpiklis

Parašyti atsiliepimą

O-Žiedas VITONAS FKM sandariklis Remonto Skeletas Tepalo Sandarinimo Tarpinės Sandarinimo poveržlė WD 2.62 mm ID 6.02 mm-247.32 mm

O-Žiedas VITONAS FKM sandariklis Remonto Skeletas Tepalo Sandarinimo Tarpinės Sandarinimo poveržlė WD 2.62 mm ID 6.02 mm-247.32 mm

Susiję Produktai Spauskite ant nuotraukos žemiau, norėdami pirkti produkto jums reikia. Spalva : Žalia Spalva : Ruda Produkto Informacija Pavadinimas: O Tipo sandarinimo žiedas Gamintojas: yibiao Medžiaga: Fluorous gumos FKM Spalva:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!