Kategorija

3pcs/set Mielas Dramblių Statulėlės, Dramblio Valdos Baby Dramblys Dervos Amatų Namų Dekoravimo Motinos Dovaną Dropshipping

Nauja

€7.98

€12.47

-36 %

Yra sandėlyje

Žymos: amuletas slavų, regalos gimtadienis, dropshipping didmeniniams tiekėjų, alavo figūrėlės, arklys, rinkinys moterims, didelis dramblys dekoras, koralų dekoras, tsrs medalis, Šiaurės.

Pagrindinės Savybės

LAIMĘ UŽ SAVO NAMŲ

Drambliai priekines duris yra sakoma, kad atneša laimę, apsaugos, ir stiprybės namų, atstovaujančių aukštus tikslus.Šie trys įspūdingi drambliai pateikti ant palangės ar lentynos namas yra tikri, kad jums šypsena.

SIMBOLIS MOTINOS MEILĖS

Motina dramblys kabo du drambliai baby statula simbolizuoja didžiosios motinos meilę ir gali būti pateikta su jūsų mama kaip motinos diena dovana.

ĮDOMUS DIZAINAS

Motina dramblys turi savo kūdikių, nes jie yra kabančios netoli krašto.Motina dramblys ir kūdikių dramblys gali būti kartu arba pateikiami atskirai.Pasirinkti šiuos ranka-dažytos drambliai užpildyti nuobodu lentynos jūsų namuose su egzotinių skonio ir spalvos.

AUKŠTOS KOKYBĖS NAMŲ DEKORO

Jie pagaminti iš blogų oro dervos ir funkcija gražios medienos-atrodo apdaila.Galima puikiai matyti savo terasa, svetainė, stalas, spinta, lentyna, valgomasis stalas ir staliukas, suteikti jums patogioje namų aplinkoje.

PUIKUS STATULA KOLEKCIJA

Idealiai tinka kolekcija, pasisekė, namų ir biurų apdailai.Bet prašome laikyti jį ten, kur taika ir ramybė, yra reikalingi.Šių tauriųjų kolekcionuojami daiktai yra tikri, kad bus pastebėti ir žavi.

TAIKOMA PROGA

Tinka suteikiant dovanos ne gimtadienio, baigimo, housewarming, šalies informacijos rinkimo ir kt.Šis žaismingas ir storas šeima gali būti rodomi bet kur namuose.

Specifikacijos

Medžiaga: derva

Gaminio dydis: 10x5x5cm(motina dramblys), 5x2.5x2.5cm(baby dramblys)

Pakuotės Turinys: 3pcs/komplektas(1x motina dramblys + 2x baby dramblys)

Pastaba: dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Prekės Pavadinimas isfriday
motina dramblys dydis 10x5x5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva
baby dramblys dydis 5x2.5x2.5cm
Pakuotės Turinys 3Pcs/Set

Parašyti atsiliepimą

3pcs/set Mielas Dramblių Statulėlės, Dramblio Valdos Baby Dramblys Dervos Amatų Namų Dekoravimo Motinos Dovaną Dropshipping

3pcs/set Mielas Dramblių Statulėlės, Dramblio Valdos Baby Dramblys Dervos Amatų Namų Dekoravimo Motinos Dovaną Dropshipping

Pagrindinės Savybės LAIMĘ UŽ SAVO NAMŲ Drambliai priekines duris yra sakoma, kad atneša laimę, apsaugos, ir stiprybės namų, atstovaujančių aukštus tikslus.Šie trys įspūdingi drambliai pateikti ant palangės ar lentynos namas yra tikri, kad jums šypsena. SIMBOLIS

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!