Kategorija

XOSS G+ Ant Dviračio Kompiuteris GPS Spidometras Už MTB Kelių Dviračių 1.8 Colio Belaidžiai Dviračių Ridos Su Cadence Skaitmeninis Chronometras

Nauja

€15.04

€34.17

-55 %

Yra sandėlyje

Žymos: bryton, gp tracker, igs620, anglies rėmelį, bicycl, dviračių priedai bendrieji, garmin nuoma, igpsport igs620, magnio milteliai, dviratis mtb.

Ekonomiškas GPS Dviračių Kompiuterių Entuziastams

GPS, BEIDOU, GLONASS ir GALILEO | 1.8" LCD Ekranas | 25hrs Baterija | 15 Rūšių Duomenų Įrašymo | Trečiosios Šalies Platformos Bendrinimo

XOSS G Plus Įrašyti 15 rūšių duomenys

Srovė/AVG/MAX GREITIS

Srovė/AVG/MAX Širdies susitraukimų dažnis

Srovė/AVG/MAX CADENCE

Praėjęs Laikas/ Aukštis/ LAIKRODIS

Kelio Atstumas/NUOLYDŽIO/Viso Atstumo

XOSS G įrašyti 9 rūšių duomenys

Srovė/AVG/MAX GREITIS

Praėjęs Laikas/ Aukštis/ LAIKRODIS

Kelio Atstumas/NUOLYDŽIO/Viso Atstumo

Apie skirtumą tarp XOSS G ir XOSS G+

Atkreipkite dėmesį: XOSS G yra bazinė versija GPS kompiuterio, nėra ANT + perdavimo protokolą, ir jis nepalaiko jutiklių; jis turi Bluetooth ir palaiko įkelti į mobiliąsias Programas.

XOSS G + GPS kompiuterį su "Bluetooth" ir ANT + parama papildymas speed / cadence jutiklis ir širdies ritmo monitorius, paramos įkelti į mobiliąją PROGRAMĖLĘ;

Kodėl reikia GPS odometras + speed, cadence ir širdies ritmo monitorius?

Greitis cadence jutiklis gali teikti mobiliojo telefono ar GPS, kompiuteris su cadence duomenų, kad jis negali gauti, padėti vairuotojui gauti geros energijos, išėjimo galios santykis, ir nebūtų energijos nuostolių, kuriuos sukelia per greitas arba per lėtas cadence.

Matavimo širdies ritmas leidžia jums naudotis be spėti įsisavinti tinkamą intensyvumą, siekiant padėti jums pasiekti savo tikslų efektyviai ir išvengti pernelyg didelė arba nepakankama mankšta per širdies ritmo aptikimo,Tai yra lengva patikrinti pažangą ir įrodyti savo pastangas.

Šių trijų rūšių informacija yra surinkta GPS kilometražo skaitiklis, kuris gali būti lengvai suskaičiuoti ir dalijamasi per APP tokių Strava.

Make up for GPS hodometro rodmens

Nes tiek mobiliuosiuose telefonuose ir GPS kompiuteris naudoja GPS vietos nustatymo, siekiant nustatyti greičio, jų tikslumas yra kliudoma imant tankis ir algoritmai.Jei silpnas arba nėra signalo, greičio daviklis bus efektyviai kompensuoti duomenų tikslumą, kuris yra geras priedas prie GPS kodų lentelėje.

Jei esate dviračių sporto entuziastas, ar planuojate prisijungti prie sporto, tada jūs turite žinoti, kad svarbu sekti savo treniruotes, kad išlaikyti save motyvuoti.Tai kur XOSS G+ ateina.

XOSS G+ atnaujinimus apie tai, laidinis dviračių kompiuteriai su naujausia laimėjimas GPS technologija, kuri stebi kiekvieną ir kiekvieną akimirką tiksliai ir tiksliai.Ji yra lengva įdiegti ir pasiūlymus, sklandžiai vartotojo patirtį.

Su IPX7 technologija, XOSS G+ yra atsparus vandeniui, todėl galite mėgautis dviračių patirties, bet kokiomis oro sąlygomis.

Pakuotės viduje, jūs rasite XOSS G+ Dviračiu Kompiuterį kartu su kitų priedų, įskaitant gumos juostomis, gumos tarpiklis, dviračių kompiuterio prijungti ir USB kabeliu.

Modelio Numeris G+
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
dydis 48*75*19mm
Funkcija 1 Belaidžio Dviračių Kompiuterio
atsparus vandeniui IPX7
pavadinimas 1 dviračio kompiuteris cadence jutiklis
Baterija 500mah įkraunama ličio baterija
Chronometras ir Reikmenys Belaidžio Chronometras
ekranas 1.8 colio LCD HD ekranas
Tarnavimo laikas 25h
vardas, pavardė 2 dviračio kompiuteris, greičio jutiklis
pavadinimas 3 Dviračių Širdies ritmo Monitorius HRM
Funkcijos 2 dviračio Spidometras
Pavadinimas Ant Dviračio Kompiuteris GPS
Technologijos "Bluetooth" & SKRUZDŽIŲ+
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

XOSS G+ Ant Dviračio Kompiuteris GPS Spidometras Už MTB Kelių Dviračių 1.8 Colio Belaidžiai Dviračių Ridos Su Cadence Skaitmeninis Chronometras

XOSS G+ Ant Dviračio Kompiuteris GPS Spidometras Už MTB Kelių Dviračių 1.8 Colio Belaidžiai Dviračių Ridos Su Cadence Skaitmeninis Chronometras

Ekonomiškas GPS Dviračių Kompiuterių Entuziastams GPS, BEIDOU, GLONASS ir GALILEO | 1.8 LCD Ekranas | 25hrs Baterija | 15 Rūšių Duomenų Įrašymo | Trečiosios Šalies Platformos Bendrinimo XOSS G Plus Įrašyti 15 rūšių duomenys Srovė/AVG/MAX GREITIS Srovė/AVG/MAX

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!