Kategorija

Gosund WiFi Smart Power Strip Surge Protector, Su 3 Smart Kištukai 3 USB ilgintuvas Dirbti Su Alexa & "Google" Asistentas

Nauja

€20.67

€41.33

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: wifi galios juostiniai mi, smart plug, pow, duomenų maitinimo kabelis, tuya zigbee, univercial galia juostelės, laido medvilnės, galia smart juostelės, daug wifi plug, virtuvės galia juostelės.

Aprašymas:

【APP nuotolinio valdymo】 Gosund/Tuya / Smart gyvenimą programa gali būti naudojama nuotoliniu būdu kontroliuoti Energijos Juostos ir išjungti.Jūs galite matyti ir kontroliuoti, ar atidarytos valstybės Galios Juostelės iš APP, kai esate toli.

【3 USB + 3 lizdai】 3 " WiFi Smart kištukiniai Lizdai gali būti kontroliuojamas atskirai arba kartu. 3 USB jungtys, yra kontroliuojamos, kaip vienas vienetas.Galite ne tik atskirai, išjunkite elektros prietaisus, prijungtus prie lizdą įjungti ir išjungti, o taip pat išjungti visus elektros prietaisus, su vienu paspaudimu, kai jums palikti, arba jie nenaudojami.Labai patogus. 3 USB įkrovimo uostų.Ji gali imti beveik bet kokį USB prietaiso (išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio, "Amazon Kindle", "e-reader" ir pan.)

【Palaiko balso garsiakalbio kontrolės】 Energijos Juostos yra suderinamas su "Alexa" ir "Google" pradinis Asistentas leidžia jums naudotis valdymo balsu smart jungiklis įjungti/išjungti.

【Tvarkaraštį & Laikmatis】 Nuotolinio valdymo jūsų namų ūkio prietaisus iš bet kur ir bet kada.Planas smart lizdą taip, kad elektronika yra automatiškai įjungti ir išjungti, jei reikia.Taip pat galite sukurti grupę visas savo išmaniųjų įrenginių ir juos kontroliuoti visus su viena komanda.Tiesiog nustatykite atgalinės atskaitos laikmatis veikia taip, kad lizdas smart paverčia savo prietaisas automatiškai išsijungs.Kiekvienos žvakės gali būti individualiai kontroliuoja app " [anglų kalba nėra garantuotas].

【Pasidalinti】Galia Juostelės gali būti dalijamasi ir su šeimos nariais.

【Lizdų apsauga nuo perkrovos】

【ABS ugniai atsparios medžiagos】

Techniniai duomenys:

3 USB lizdo, iš viso 3.1;

3 lizdai atskirą kontroliuojamos;

Nuotolinio valdymo pagal smartfon ne bet kur;

Planavimas ir Laikmačio funkcija; Toli režimas;

Balso kontrolė su "Amazon" Alexa " ar " Google Namuose;

Visą PC, VO Ugniai atsparios medžiagos;

Max apkrovai:16A;

Tinklas:802.11 b/g/n,2.4 Ghz;

PROGRAMA:gosund/tuya smart/Smart gyvenimo

Linijos ilgis: 1,5 m

Pakuotė:

1*Juostelės Galia

Pastabos:

Pastaba: Prašome įsitikinti, kad turite 2.4 G WiFi prieš perkant.Šis produktas neturi paramos 5G WiFi tinklus.Jei ryšio užmegzti nepavyksta, patikrinkite, ar kelvedis yra dual band WiFi.

Apsaugos nuo viršįtampių ir oro srovės išjungiklis: sertifikuota apsauga nuo viršįtampių ir oro apsaugos jungikliai plius apsaugoti elektronikos ir prietaisų nuo staigaus energijos šuoliai, kurie gali padaryti nepataisomos žalos.Aukštos kokybės super storio 5 koja maitinimo laidą su V0 liepsną medžiagos ir ilgą tarnavimo laiką. 16 Amp (maksimalus loa

WiFi Taip
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
Angų Skaičius 3
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Sertifikavimo Nėra
USB Prievadų Skaičius 3
Įžeminimas Ne-Įžeminimas
Vardinė Srovė 16A
Kilmės KN(Kilmės)
Surge Protector No
Ilginamojo Laido Ilgis 1,5 m
Tipas Elektros Tinklo Lizdo
Prekės Pavadinimas choifoo

Parašyti atsiliepimą

Gosund WiFi Smart Power Strip Surge Protector, Su 3 Smart Kištukai 3 USB ilgintuvas Dirbti Su Alexa &

Gosund WiFi Smart Power Strip Surge Protector, Su 3 Smart Kištukai 3 USB ilgintuvas Dirbti Su Alexa & "Google" Asistentas

Aprašymas: 【APP nuotolinio valdymo】 Gosund/Tuya / Smart gyvenimą programa gali būti naudojama nuotoliniu būdu kontroliuoti Energijos Juostos ir išjungti.Jūs galite matyti ir kontroliuoti, ar atidarytos valstybės Galios Juostelės iš APP, kai esate toli. 【3 USB + 3 lizdai】

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!