Kategorija

5-30M 2 būdas Micro stovėti Lašelinė Drėkinimo, Sodo Laistymo rinkinys Sistema Reguliuojamas Automatinis Rinkiniai Purškimo Aušinimo Vazoninių Vejos Kieme Bakstelėkite

Nauja

€2.64

€3.76

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: aparatas vandens, drip water, drip irrigation dripper, pilka laistymo sistemos, kavos dripper, lietaus vanduo, sodo komplektas, kavos dripper stendas, rūko purkštuvu, rūkas siurblys.

5-30M 2 būdas Micro stovėti Lašelinė Drėkinimo, Sodo Laistymo rinkinys Sistema Reguliuojamas Automatinis Rinkiniai Purškimo Aušinimo Vazoninių Vejos Kieme Bakstelėkite Aprašymas: Lašelinė drėkinimo yra efektyvi, lengva įdiegti nuolatinio drėkinimo sistema.Ji veikia taikant vandens lėtai, tiesiogiai dirvožemiui ir augalams.Todėl augalai gali įsisavinti maistinių medžiagų ir drėgmės, tiesiogiai su šia naudinga įrankiai.Pirkti jį ir pamatysite, klestintis scena !Pagrindinės Funkcijos: - Automatinis laistymas, jūs neturite jaudintis dėl savo augalus, ar esate namie, ar ne - Reguliuojamas padėklo priemonė, teikianti įvairių vandens kiekis pagal skirtingų augalų vandens reikalavimas - greitis varva galima nustatyti, kiek jums reikia, - Tinka vidaus ir lauko augalų Dalių ir komponentų wil būti išsiųsti ( nesurinktas ) - Vamzdžio dydis: 4 mm ( vidinis skersmuo ), 6.1 mm ( išorinis skersmuo ) -vamzdžio ilgis :5-30meters rinktis Šiltas Patarimai: Pastaba: Prašome įdėti prijungtas dalis žarna į karšto vandens 10 sekundžių prieš montuodami Jei turite kokių nors problemų diegiant, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.laistymo rinkinys nustatyti paketą, įskaitant :

Nuotraukoje matyti, : Y tipo vandens čiaupo jungtis , tik 30M nustatyti šios :

* Mes laivas visame pasaulyje ( išskyrus Nigerija ).

* Dauguma daiktų bus išsiųstos per 3 darbo dienas .

* Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

* Vaizdai parodė, jūsų nuoroda tik.

* PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir holoidays.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

* Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

* Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo savo vietos muitinės ir pašto paslaugų.

* Priimame mokėjimo sąlygos, sąlyginio Deponavimo ir kitų populiarių sąlygomis.

* Jei jūs norite mokėti, kitų sąlygų, išskyrus tuos atvejus, sąlyginio Deponavimo, prašome susisiekti su mumis iš anksto.

* Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to patvirtinkite užsakymą.

* Mes teikiame 1 metų garantija, sugedę elementai, priedai, ateina su 3 mėnesių garantija.

* Mes tikriname kiekvieno produkto, prieš laivo, mes garantuojame 100% darbo.

* Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir klientas turi iki 7 dienas nuo gavimo datos pakeitimo (Pirkėjas turėtų apimti visos originalios detalės, nepažeistos naujo-komercinė būklės).

* Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 1 metus nuo įsigijimo.Pirmą 1 mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti 2 būdais laivybos kaina.

* Kai mes grįžti elementą, mes išsiųsti ją atgal kaip įmanoma greičiau.

* Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo pusėje.

* Klausimas: Kodėl jūs turite tokią mažą kainą, prekės?Jie su geros kokybės ir nauja?

A: TAIP, jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

* Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.

* Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, pirma, prieš jums paliko bet neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

Modelio Numeris 14304
žarna 47mm vandens žarna vamzdis
Tipas lauko sodo kieme laistymo sistema, rinkinys, rinkinys
kitos kalbos purkštuvų goute a goute arrosage žemės ūkio purkštuvas aušinimo sistema
Kilmės KN(Kilmės)
Žarnos Dydis vidinis dydis 4mm
Medžiaga Plastikiniai
kiti name2 Lašelinė drėkinimo, automatinė laistymo, irrigazione, augalų laistymas
vamzdis vamzdžio ilgis 5M 10M, 15m 20m 30m rinktis
Kitas Pavadinimas šiltnamio efektą sukeliančių sodo laistymo sistemos, drėkinimo,
Funkcija goute a goute arrosage

Parašyti atsiliepimą

5-30M 2 būdas Micro stovėti Lašelinė Drėkinimo, Sodo Laistymo rinkinys Sistema Reguliuojamas Automatinis Rinkiniai Purškimo Aušinimo Vazoninių Vejos Kieme Bakstelėkite

5-30M 2 būdas Micro stovėti Lašelinė Drėkinimo, Sodo Laistymo rinkinys Sistema Reguliuojamas Automatinis Rinkiniai Purškimo Aušinimo Vazoninių Vejos Kieme Bakstelėkite

5-30M 2 būdas Micro stovėti Lašelinė Drėkinimo, Sodo Laistymo rinkinys Sistema Reguliuojamas Automatinis Rinkiniai Purškimo Aušinimo Vazoninių Vejos Kieme Bakstelėkite Aprašymas: Lašelinė drėkinimo yra efektyvi, lengva įdiegti nuolatinio drėkinimo sistema.Ji veikia taikant vandens lėtai,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!