Kategorija

Kingshowden Elektrostatinių Miltelių Dangos Sistema Mašina Purškimo Galia Ginklą Oro Dažai Nešiojamų Elektrostatinio Purškimo Dažymo Pistoletas

Nauja

€89.16

€127.38

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: vandens oriniams, oro brush, airsoft, official xiaomi, oro pistoletas, nu, orbitoje sander, tornadas, dažų purkštuvu beoriu, liger zoid.

Nešiojamų Elektrostatinio Purškimo Dažymo Pistoletas

Jis naudojamas purškimo profiliavimas, įvairių metalinių dalių, ir sudedamoji dalis gali pasiekti norimą estetika ir patvarumas.Formavimo purškiamas paviršius neleidžia kelis korozinių cheminių medžiagų ir ultravioletinių spindulių.Jos kietųjų medžiagų kiekis yra daugiau kaip dešimt kartų didesnė, kad skysčio purslų.Gamybos procese nėra organinių tirpiklių ir nuodingų lakiųjų medžiagų pridėta, ar sukurtas, nekenksminga aplinkai.Idealus aukštos kokybės dangos daug automobilių, jūrų, namų ir sodo programas.

Puikios Kokybės

Tikslus Matavimas

Puikus Veikimas

Lengva Transportuoti

Savybės Ir Informacija

【PUIKIOS KOKYBĖS】- milteliniu Mašina priima aukštos kokybės medžiagos, jis turi pranašumų rūdžių, atsparumas korozijai, atsparumas rūgščių ir šarmų ir kt.

【TIKSLUS MATAVIMAS,】 - Reguliuojamas slėgio reguliatorius tiksliai priemonės miltelių komponentai, sumažinti purškimo efekto " poveikį.

【PUIKIUS】- miltelių danga gun bus geriau garinimo efekto, daugiau vienodų purškimo, ir sukurti sklandų ir stora danga.

【LENGVA transportuoti】 - nešiojamų smulkių miltelių purškimo pistoletas yra lengvai perkelti, tinka įvairių darbo aplinkoje, no limit atstumas, sutaupyti laiko ir pastangų.

【PLAČIAI NAUDOJAMI】- Tai milteliniu sistema idealiai tinka automobilių remonto dirbtuvėms ar automobilių entuziastas.Taikomos net dažai automobilių, sunkvežimių, ir orlaivių dalių, lengva valyti.

Pastaba:

Prašome laikyti darbo vietoje ir įranga turi būti sausas, siekiant išvengti aukštos įtampos statinis elektros krūvis.

Netraukite iš įžeminimo kištuko, užtikrinti, kad mašina turi būti saugiai pakilti.

Įsitikinkite, izoliuoti visus uždegimo šaltinius, siekiant išvengti plastiko miltelių nepatektų į ir išvengti galimo sprogimo.

Nenaudokite dulkių siurblys pašalinti plastiko miltelių ant žemės, ir prašome dėvėti apsaugos nuo dulkių dangtelis, skirtas apsaugoti asmens saugos.

Pagrindinės Savybės

Aukštos kokybės Purškimo Pistoletas

Oro slėgio reguliatorius ant rankenos kontrolės suma, oro tiekimas ir gali pasigirti gera garinimo efekto, lengva forma sklandų ir stora danga.Mažiau dispersija yra naudinga iš aukštos panaudojimo lygis.

Naudojimas Home DIY
Pašarų Tipas Spaudimas
Va A 0.03
slėgio santykis 6 / 8
Prekės Pavadinimas Kingshowden
Maitinimo Tipas elektrinis
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Išėjimo slėgis 25 N/S
Tipas Mini Purškimo Pistoletas
Galia 3.3 W
Oro Įleidimo 1/4 colių NPT Sriegiu
Prašymas Dažų Purškimo Pistoletas
Reikalauti, kad oro tiekimo 10-15 VSI, Sauso oro 5CFM
Maitinimo Įtampa 220 V, 50 Hz

Parašyti atsiliepimą

Kingshowden Elektrostatinių Miltelių Dangos Sistema Mašina Purškimo Galia Ginklą Oro Dažai Nešiojamų Elektrostatinio Purškimo Dažymo Pistoletas

Kingshowden Elektrostatinių Miltelių Dangos Sistema Mašina Purškimo Galia Ginklą Oro Dažai Nešiojamų Elektrostatinio Purškimo Dažymo Pistoletas

Nešiojamų Elektrostatinio Purškimo Dažymo Pistoletas Jis naudojamas purškimo profiliavimas, įvairių metalinių dalių, ir sudedamoji dalis gali pasiekti norimą estetika ir patvarumas.Formavimo purškiamas paviršius neleidžia kelis korozinių cheminių medžiagų ir ultravioletinių

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!